Saturday , May 11 2024

Foresta a ajuns la patru victorii consecutive în meciurile amicale

“Galben-verzii” s-au impus, cu scorul de 3-0, în amicalul disputat ieri, pe terenul de la LPS, în fața Bucovinei Rădăuți 

Amical. Foresta - Radauti

Foresta a bifat o noua victorie în amicale, a patra de la startul pregătirilor de iarnă, după ce s-a impus ieri, cu scorul de 3-0, în fața Bucovinei Rădăuți, într-un meci disputat pe terenul de la LPS.

“Galben-verzii” au început întâlnirea cu garnitura a doua, iar rezervele de pe Areni au fost ținute în șah de liderul Ligii a IV-a vreme de o repriză. Divizionara secundă a găsit drumul spre gol abia după pauză, odată cu introducerea echipei de bază, Bogdan Rusu deschizând scorul cu un lob de la zece metri, peste Puianu.

Pe fondul căderii fizice a rădăuțenilor, Foresta și-a dublat avantajul prin Dănilă, care a finalizat o acțiune inițiată pe partea dreaptă. Anunțat de șutul lui Dumitriu, golul de 3-0, cel care a stabilt și scorul final, a venit de la același Bogdan Rusu, care a bifat dubla în ultimul minut, după un atac prelungit la poarta rădăuțenilor.

Foresta a început partida de ieri în următoarea formulă: Hânțăscu (’30 Muntean) – Mihălăchioaie, Mutu, Florescu, Semeghin – Buziuc, Ivan, Stănescu, Strugariu – Cerlincă, Coroamă. In ultima jumătate de oră, în tricoul “galben-verzilor” au evoluat: Niga – Bălan, Asanache, Lung, Drugă – Cerlincă, Dumitriu, Dănilă, Căinari – Rusu, Vraciu.

Bucovina Rădăuți a început în formula: Prutean – Vișinar, Alecsandru, Vitu, Antonesei – Stoian, Bandi, Păsăilă, Julei – Tofan, Ionesi. Au mai intrat: Puianu, Ihnatiuc, I. Mihai și Pașcaniuc.

In ultimul meci amical din această iarnă, Foresta va înfrunta mâine, de la ora 12.00, pe terenul sintetic de la LPS, divizionara a treia Stiința Miroslava. (Dănuț CHIDOVET)

Vezi si

Juniorii III de la CSU Suceava s-au calificat de pe primul loc la turneul final – valoare

Grupa de juniori III de la CSU Suceava s-a calificat de pe primul loc la …