Friday , April 26 2024

Florentin Petre: “Va fi război total în cantonamentul de la Poiana Negrii”

A anunţat antrenorul Forestei înaintea stagiului montan de pregătire pe care “galben-verzii” îl vor susţine la sfârşitul acestei luni. “Cu o condiţie fizică excelentă, vor apare şi rezultatele”, consideră Florentin Petre u echipa suceveană nu va mai conta în partea secundă a Ligii a II-a pe serviciile lui Kimbaloula şi Eridson. “Rămâne să vedem câţi se vor prezenta la reunire. Nu ducem însă lipsă de soluţii. Dacă dau câteva telefoane, ne completăm imediat lotul. Bani să fie la echipă”, a mai spus Petre Fl. Petre

Florentin Petre promite să scoată untul din fotbaliştii Forestei în cantonamentul montan pe care “galben-verzii” îl au programat la sfârşitul lunii ianuarie la Poiana Negrii. “Va fi război total din prima până în ultima zi a cantonamentului. Am găsit la Poiana Negrii tot ce îşi doreşte un antrenor pentru pregătirea de iarnă, de la zonele de alergare la condiţiile excelente de recuperare. Am venit să fac treabă la Suceava, iar perioada de pregătire de iarnă este foarte importantă pentru ceea ce ne aşteaptă în retur. Cu o condiţie fizică excelentă, vor apare şi rezultatele”, a declarat antrenorul principal al Forestei.

“Galben-verzii” se reunesc pe 17 ianuarie

Kimbaloula şi Eridson sunt singurii jucători din vechea gardă care nu mai fac parte din planurile lui Florentin Petre pentru sezonul de primăvară. In rest, şeful băncii tehnice de pe Areni îi aşteaptă la reunirea de miercuri, 17 ianuarie, pe toţi componenţii lotului, inclusiv pe atacantul francez Khalid Chalabi, care s-a recuperat după o accidentare. “Ii aştept pe toţi la reunire. Rămâne să vedem câţi se vor prezenta, câţi se vor întoarce la echipă. Oricum, nu ducem lipsă de soluţii. România are destui fotbalişti. Dacă dau câteva telefoane, ne completăm imediat lotul. Bani să fie la echipă. Important este să plecăm în cantonament cu toţi jucători cu care vom miza în sezonul de primăvară”, a precizat antrenorul Forestei, care speră ca jucătorii să-şi primească în cel mai scurt timp restanţele salariale cu care au rămas de anul trecut. “Am încredere că pretenţiile salariale ale jucătorilor vor fi satisfăcute de conducerea clubului. Aş avea o atmosferă foarte bună la echipă şi aş putea trage de jucători în cantonament”, a adăugat Petre.

Acolatse este în atenţia lui Juventus

Florentin Petre a vorbit şi despre situaţia internaţionalului togolez Charles Acolatse, aflat în atenţia prim-divizionarei Juventus Bucureşti. “Sunt încântat când unii din jucătorii mei sunt în atenţia echipelor de prima ligă. Trebuie să profite de această şansă, iar atât timp cât este avantajos din punct de vedere financiar pentru clubul nostru, nu mă opun plecării lui Acolatse”, a mai spus antrenorul Forestei.

Vrea cinci-şase amicale în februarie

“Galben-verzii” se vor întoarce în Suceava la sfârsitul lunii ianuarie, după care vor pune accentul pe amicale şi pe antrenamentele tehnico-tactice. “Imi doresc să facem cinci-şase meciuri de verificare în luna februarie. E important să începem bine partea a doua a campionatului, să legăm patru-cinci rezultate pozitive, prin care care să ieşim din zona de jos a clasamentului”, a menţionat Petre.

In prima etapă din 2018, programată pe 24 februarie, Foresta va primi vizita celor de la Dacia Unirea Brăila. După prima parte a campionatului Ligii a II-a, echipa suceveană ocupă locul 17 in clasament, cu 20 de puncte, 13 dintre acestea fiind acumulate în ultimele opt etape de anul trecut de la venirea lui Florentin Petre pe banca tehnică. (Dănuţ CHIDOVET)

Vezi si

AJF Suceava a stabilit programul semifinalelelor din faza județeană a Cupei României

AJF Suceava a stabilit programul meciurilor din semifinalele fazei județene a Cupei României. Astfel, finalista …

One comment

  1. Hai, ș-om vedea!