Friday , April 26 2024

CSU Suceava are un meci de totul sau nimic la Vaslui

Echipa suceveană își joacă ultima șansă de a mai prinde un loc de play-off în derbyul Moldovei, programat diseară, de la ora 18.30. “Incă suntem cu gândul la play-off. Am venit să câștigăm la Vaslui”, a anunțat antrenorul Adi Chiruț. Adi Mitrea este singurul universitar care nu a făcut deplasarea

Handbal. Chirut - CSU Suceava

CSU Suceava își joacă una dintre ultimele șanse de a mai prinde un loc în play-off-ul Ligii Naționale în meciul pe care îl dispută diseară, cu începere de la ora 18.30, în deplasare, cu HC Vaslui.

“E un meci de totul sau nimic pentru noi. In ciuda înfrângerii de sâmbătă, încă suntem cu gândul la play-off. Vom vedea unde ne vom clasa la finalul sezonului regulat. Indiferent de locul pe care vom fi, cert este că avem nevoie de puncte, așa că am venit să câștigăm la Vaslui, chiar dacă suntem conștienți că va fi greu. Jucăm pe terenul unei echipe care se apără agresiv și care, cu ajutorul publicului vasluian, a făcut mai mereu meciuri bune acasă”, a declarat antrenorul principal de la CSU Suceava, Adrian Chiruț.

Delegația suceveană a ajuns la Vaslui ieri, la amiază, universitarii având programat aseară un ultim antrenament. Confruntat cu o tendinită, Adi Mitrea e singurul jucător care nu a făcut deplasarea.

Vasluienii vor revanșa după înfrângerea din tur

Invinsă în meciul direct din tur cu scorul de 19-23, trupa antrenată de Sandu Iacob vrea revanșa în fața propriilor suporteri. “Așteptăm de multă vreme meciul cu Suceava, fiindcă are o încărcătură emoțională foarte mare. Suntem motivați să câștigăm, dar și Suceava vine la Vaslui extrem de motivată, fiindcă e una din puținele șanse pe care le mai are pentru a prinde play-off-ul. Victoria noastră i-ar îndepărta aproape definitiv de primele opt locuri. Gândul nostru e doar la victorie”, a declarat Sandu Iacob.

Universitarii vor avea un adversar în plus la Vaslui: publicul local. “Avem nevoie de o sală arhiplină. Publicul contează enorm la acest meci. Ne poate oferi suportul moral, pentru a obține victoria. Nu va fi ușor, însă alături de ei putem face performanță. Îi așteptăm să răspundă în număr cât mai mare la apelul nostru și împreună să ne bucurăm de un nou succes al Vasluiului”, a mai spus Sandu Iacob.

Partida dintre HC Vaslui și CSU Suceava va fi arbitrată de brigada Stefan Hendrea (Maramureș) / Octavian Fânață (Arad).

Programul etapei a XIX-a:

Steaua București – Poli Timișoara

CSM Satu Mare – CSM București

Potaissa Turda – HC Odorhei

HC Vaslui – CSU Suceava

Dunărea Călărași – HC Dobrogea Sud

CSM Focșani – CSM Făgăraș

Dinamo București va sta în această rundă.

(Dănuț CHIDOVET)

Vezi si

AJF Suceava a stabilit programul semifinalelelor din faza județeană a Cupei României

AJF Suceava a stabilit programul meciurilor din semifinalele fazei județene a Cupei României. Astfel, finalista …