Friday , April 26 2024

CSM Bucovina Suceava și-a stabilit data reunirii lotului

Echipa antrenată de Marius Colțuneac va începe pregătirile pentru returul Diviziei Național de rugby pe 27 ianuarie. “În funcție și de buget, vom încerca să ne păstrăm jucătorii de bază, astfel încât să ne putem bate pentru victorie măcar în meciurile de acasă”, a precizat antrenorul celor de la CSM Bucovina 

Rugbiștii suceveni au intrat în ultimele două săptămâni de vacanță, echipa antrenată de Marius Colțuneac urmând să se reunească pe 27 ianuarie în vedere reluării pregătirilor pentru returul Diviziei Naționale.

Clasată pe penultimul loc la jumătatea campionatului, formația speră să recupereze teren în primăvară, când pe stadionul Unirea vin RC Gura Humorului și CSU Arad. “În tur am avut mari bătăi de cap cu accidentările și au pierdut puncte nemeritat la Gura Humorului și Arad. Sper să ne luăm revanșa în retur. În funcție și de buget, vom încerca să ne păstrăm jucătorii de bază, astfel încât să ne putem bate pentru victorie măcar în meciurile de acasă”, a precizat Marius Colțuneac, care a mulțumit pentru sprijin autorităților locale și sponsorilor Remax Imobiliare, Urban Street Food și Asociația Prietenii Rugby-ului.

În returul Diviziei Naționale la rugby, care va debuta pe 4 aprilie, CSM Buco­vina are programate șapte meciuri, patru acasă și trei în deplasare.

Programul echipei sucevene în retur:

Etapa a VIII-a (4 aprilie):

Bucovina Suceava – RC Bârlad

Etapa a IX-a (12 aprilie):

Grivița București – Bucovina Suceava

Etapa a X-a (26 aprilie):

Bucovina Suceava – RC Gura Humorului

Etapa a XI-a (2 mai):

Bucovina Suceava – CSU Arad

Etapa a XII-a (10 mai):

RCM Galați – Bucovina Suceava

Etapa a XIII-a (17 mai):

Ştiința Petroșani – Bucovina Suceava

Etapa a XIV-a (23 mai):

Bucovina Suceava – CS Năvodari.

(Dănuț CHIDOVEȚ)

Vezi si

AJF Suceava a stabilit programul semifinalelelor din faza județeană a Cupei României

AJF Suceava a stabilit programul meciurilor din semifinalele fazei județene a Cupei României. Astfel, finalista …