Friday , April 26 2024

CSM Bucovina incheie sezonul pe terenul liderului CSM Bucuresti

N cele dou\ forma]ii se vor `nt=lni ast\zi, cu `ncepere de la orele 10.00, `ntr-un meci restant din etapa a VI-a a turneului play-out n “noi ne-am preg\tit s\ c=[tig\m la Bucure[ti, dar pentru asta avem nevoie de disciplin\ [i de organizare `n joc”, a spus antrenorul Constantin Vlad

CSM Bucovina evolueaz\ ast\zi, cu `ncepere de la orele 10.00, pe terenul grup\rii CSM Bucure[ti, `ntr-un meci restant din etapa a VI-a a turneului play-out din cadrul Diviziei Na]ionale.

Retrogradat\ de pe prima scen\ a rugbyului rom=nesc dup\ o prezen]\ constant\ de 11 sezoane, trupa lui Constantin Vlad are [anse destul de mici s\ scoat\ un rezultat pozitiv `n ultimul meci oficial pe care `l va disputa `n actualul sezon, `n condi]iile `n care gruparea gazd\ este lidera clasamentului turneului play-out, `n timp ce sucevenii poposesc `n capital\ din postura de “lanterna ro[ie”, cu 17 `nfr=ngeri `n 19 partide disputate.

“E ultimul nostru meci [i am o oarecare nostalgie c\ ne desp\r]im de prima divizie dup\ 11 ani. Noi ne-am preg\tit s\ c=[tig\m la Bucure[ti, dar pentru asta avem nevoie de disciplin\ [i de organizare `n joc. Chiar dac\ gazdele au disputat `n ultimele s\pt\m=ni [i c=te dou\ meciuri pe s\pt\m=n\, sunt convins c\ nu o vor l\sa-o mai moale cu noi”, a spus antrenorul Constantin Vlad, care nu va putea miza pe servicile lui Tiberiu Conache, accidentat `n runda precedent\ cu Universitatea Cluj, `n timp ce Andrei Bujorean se va c\s\tori `n cursul zilei de ast\zi, motiv pentru care a fost `nvoit pentru restan]a cu CSM Bucure[ti

Meciul de ast\zi dintre CSM Bucure[ti [i CSM Suceava este cea de-a patra confruntare direct\ pe care cele dou\ forma]ii o disput\ `n acest an, precedentele trei fiind c=[tigata f\r\ drept de apel de gruparea din capital\: 44-7 [i 42-10 la Suceava [i 91-8 la Bucure[ti. (D\nu] CHIDOVE})

Vezi si

AJF Suceava a stabilit programul semifinalelelor din faza județeană a Cupei României

AJF Suceava a stabilit programul meciurilor din semifinalele fazei județene a Cupei României. Astfel, finalista …