Thursday , April 25 2024

CSM Bucovina a pierdut onorabil in Copou

Rugbi[tii suceveni au fost învin[i cu 25-41 (12-17), pe terenul celor de la Politehnica Ia[i, într-un meci cont=nd pentru penultima etapa a turneului play-out

punctele oaspe]ilor au fost semnate de Flutur – un eseu [i Conache – o transformare, cinci lovituri de pedeapsa [i un drop-gol la finalul meciului, antrenorul Constantin Vlad a catalogat drept “meritat\” victoria ob]inuta de ie[eni, superiori pe finalul meciului la pachetul de înaintare

CSM Bucovina a fost învinsa s=mb\t\, cu scorul de 25-41, pe terenul forma]iei Politehnica Ia[i, într-un meci disputat pe stadionul “Agronomia” [i care a contat pentru penultima etapa a turneului play-out din cadrul Diviziei Na]ionale.

De[i s-au deplasat în Copou din postura de “lanterna ro[ie”, rugbi[tii preg\ti]i de Constantin Vlad au oferit o replica puternica gazdelor [i – ajuta]i de ziua de gra]ie prinsa de Conache – au reu[it sa intre la pauza cu un handicap de doar cinci puncte, scor 12-17.

Repriza secunda a început sub aceia[i nota de echilibru, astfel ca sucevenii au reu[it s\-[i treaca în cont [i un eseu, dupa ce Flutur a culcat balonul în terenul de ]inta advers în minutul 60. Reduta oaspe]ilor a cedat însa în ultimele minute ale meciului, c=nd forma]ia ie[eana a profitat din plin de eliminarea lui Iacobu]\, trimis temporar pe margine pentru un placaj periculos [i s-au distan]at p=na la final la scorul de 41-25, ultimele puncte ale sucevenilor fiind semnate de acela[i Conache.

La finalul înt=lnirii, antrenorul Constantin Vlad a catalogat drept “meritat\” victoria ob]inuta de gazde, men]ion=nd ca ie[enii au reu[it sa se distan]eze pe tabela spre finalul meciului, c=nd a cedat [i pachetul de inaintare al sucevenilor. “A fost o victorie meritata a celor de la Politehnica Ia[i, una venita de aceasta data pe fondul unui arbitraj corect. Noi am reu[it sa conducem doar în prima repriz\, c=nd am avut de altfel [i c=teva posibilit\]i bune de marca. Din p\cate, în ultima parte a reprizei secunde, ap\rarea noastra a cedat mai ales în moluri, ie[enii ne-au împins în pachetul de înaintare [i beneficind [i de acea superioritate numerica s-au desprins spre final”, a declarat Constantin Vlad.

Forma]ia suceveana a început meciul cu urm\torul cincisprezece: Nastiuc, Iacobu]\, Opariuc, Flutur, Oprea, Conache, Cre]uleac, Onofrei, Nichiforiuc (cpt.), Preutescu, Bujoreanu, Zup, {t. Rusu, Varvaroi, Palamariu.

În etapa viitoare, CSM Bucovina va primi pe teren propriu vizita celor de la Universitatea Cluj, într-un meci programat s=mb\t\, cu începere de la orele 11.00, pe terenul Unirea [i care va consemna [i ultima reprezenta]ie a echipei sucevene în fa]a propriilor suporteri în acest an. (D\nu] CHIDOVE})

Echipa M V E I Gol Pct.
1. CSM Bucure[ti 16 11 0 5 527-325 52
2. Universitatea Cluj 19 8 0 11 394-529 40
3. Politehnica Ia[i 19 8 1 10 328-514 39
4. RC B=rlad 18 5 0 13 298-597 24
5. {tiin]a Petro[ani 18 5 0 13 221-563 23
6. Bucovina Suceava 18 1 1 16 218-845 7

Vezi si

Lăcrămioara Perijoc şi-a asigurat o medalie la Europenele de box la Belgrad

Pugilista suceveană Lăcrimioara Perijoc și-a asigurat o medalie la Campionatele Europene de box de la …

One comment

  1. Cred ca cea mai grea operatie care poate sa o suporte antrenorul Vlad este aceea de a i se scoate arbitri din cap!!! Are o obsesie la batranete, bine ca nu le afiseaza si pe celelalte!!! inca. Poate dupa ce mai invata si ceva regulament, chirurgilor o sa le fie mai usor cu el!! Cine il sfatuieste in actuala atitudine o face gresit si nu v-a avea decat de pierdut. Oricum vremurile la care el viseaza nu se vor mai intoarce asa ca: sa o lase moarta!! Daca tot plange, sa o faca cui trebuie nu in presa. Nu asa se rezolva problemele…daca le are, daca-i sunt inchipuire, cum sunt dealtfel are o problema!!! Insanatosire grabnica d-le Vlad!