Friday , April 26 2024

Bukovina Vicovu de Jos s-a calificat în sferturile Cupei României la futsal under-19

Trupa condusă de Cristin Burlică a câștigat și manșa secundă a duelului din optimi cu harghitenii de la Korondy Junior Corund 

Bucovina Vicovu de Jos s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei României la futsal pentru echipele de juniori under-19, după ce a câștigat și manșa retur a întâlnirii cu Korondy Corund. Trupa condusă de Cristin Burlică s-a impus duminică, pe terenul harghitenilor, cu scorul de 9-4 (3-3), prin golurile marcate de Adrian Cîrdei (3), Beniamin Boștiog (3), Ionel Cornea, Dan Schi­por și Tibi Botezat. În meciul tur, Bukovina câștigaseră la Vicovu de Jos cu scorul de 6-4.

În schimb, CN “Nicu Gane” Fălticeni a părăsit competiția în faza optimilor de finală, după ce pierdut și manșa retur a întâlnirii cu United Galați. Tru­pa condusă de Marcel Irimie a cedat sâmbătă, în fieful gă­lățenilor, cu scorul de 1-5, golul oaspeților fiind marcat de Sergiu Sava. În tur, CN “Nicu Gane” pierduseră la Fălticeni cu scorul de 3-5.

Pe lângă Bukovina Vicovu de Jos și United Galați, în sferturi au mai ajuns KSE Târgu Secuiesc, CSM Târgu Mureș, Informatica Timișoara, West De­va și Ceahlăul Piatra Neamț. Ul­tima calificată va fi desemnată în urma duelului dintre Clujana Cluj-Napoca și FK Odor­heiu Secuiesc. (Dănuț CHI­DOVEȚ)

Vezi si

AJF Suceava a stabilit programul semifinalelelor din faza județeană a Cupei României

AJF Suceava a stabilit programul meciurilor din semifinalele fazei județene a Cupei României. Astfel, finalista …