O șoferiță ce vorbea la telefon în timp ce conducea s-a răsturnat cu mașina, la Roșiori

21/10/17 ora:2:28am

O femeie de 45 de ani din Forăști, în timp ce conducea mașina pe direcția Fălticeni – Iași, din cauză că utiliza telefonul în timp ce conducea, a pierdut controlul asupra volanului și s-a răsturnat pe cupolă

 2 accident

Ieri, în jurul orei 09.14, Elena C., de 45 de ani, din comuna Forăști, în timp ce conducea mașina pe direcția Fălticeni – Iași, din cauză că utiliza telefonul în timp ce conducea, a pierdut controlul asupra volanului și s-a răsturnat pe cupolă. In urma accidentului, femeia s-a ales cu leziuni ușoare.

„Un autoturism a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat pe cupolă. A intervenit modulul SMURD al Detașamentului de Pompieri Fălticeni, cu o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD. O femeie, în vârstă de 45 de ani, a fost preluată de către paramedici și, după acordarea primului ajutor medical, a fost transportată la Centrul de Primire Urgențe al spitalului municipal Fălticeni, pentru investigații suplimentare și tratament de specialitate”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, plutonierul adjutant Alin Găleată. (D.Z.)