O mașină care transporta pacienți la dializă a intrat într-un panou publicitar, după ce șoferului i s-a facut rău

17/07/17 ora:8:19am

Un bărbat ce transporta șase persoane pentru dializare a intrat cu mașina într-un panou publicitar, după ce a leșinat la volan

accident carrefourLa data de 15 iulie 2017, pe la ora 14.25, Dinu Baicu, de 54 de ani, din comuna Udești, în timp ce conducea autoturismul Dacia pe strada Calea Unirii din municipiul Suceava, având direcția de deplasare Burdujeni – Bazar, când a ajuns în sensul giratoriu de la „Carrefour”, i s-a făcut rău și a pierdut controlul asupra volanului, intrând în coliziune frontală cu un panou publicitar. În mașină se mai aflau alte șase persoane care erau transportate pentru dializare.

La fața locului a sosit o ambulanță și toți pasagerii au fost investigați medical, constatându-se că nici unul nu a suferit leziuni în urma accidentului. Soferul a fost transportat la Spitalul Județean Suceava, cu ambulanța, unde în urma consultațiilor medicale i s-a stabilit diagnosticul „sincopă” – stare de leșin. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care i-au fost recoltate probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Pe numele său a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „vătămare corporală din culpă”. (D.Z.)