Thursday , April 8 2021

What’s Up, amendat dupa ce a batut un vecin in fata casei. De la ce a pornit scandalul

Continuă problemele pentru cântărețul What’s Up, care a provocat un nou scandal, luni seară, după a bătut un bărbat care i-a reproșat că a dat muzica prea tare. Artistul a fost amendat cu 1.000 de lei.

„La data de 8 iunie a.c.,orele 18:40, polițiștii din Pantelimon au fost sesizați prin apel 112, de către o femeie, cu privire la faptul că în jurul orelor 18:30, un bărbat din orașul Pantelimon, în timp ce se afla în fața imobilului de domiciliu, pe fondul unor neînțelegeri, a fost agresat fizic, fiind lovit de către un alt bărbat”, a transmis Poliția Ilfov într-un comunicat.

Polițiștii din Pantelimon l-au amendat pe Marius Ivancea – cunoscut ca What’s Up – cu suma de 1.000 de lei, după ce a devenit recalcitrant și a perturbat liniștea și ordinea publică.

La adresa artistului au fost depuse 5 sesizări scrise cu privire la faptul că în ultimele zile acesta deranjează ordinea și liniștea publică, prin ascultarea muzicii la intensitate ridicată.

În luna decembrie a anului trecut, What’s Up a fost încătuşat după ce fosta iubită a sunat la 112 şi a cerut ajutor pentru că artistul ar fi lovit-o.

Potrivit anchetatorilor, în momentul în care polițiștii au ajuns la adresa de unde se sunase la 112, cântăreţul ar fi devenit recalcitrant, ar fi adresat injurii, iar aceștia au fost nevoiți să-l imobilizeze pentru a-l duce la secţia 17.
secretarasite

La secție au ajuns și părinții și tânăra care a sunat la 112, însă, potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, ea nu a depus plângere împotriva lui What’s Up. Se pare că acesta nici în secția de poliție nu s-a potolit. Acnhetatorii au spus că ar fi continuat și acolo să le adreseze cuvinte nepotrivite și să fie agresiv. Și, atunci, polițiștii au decis să-l ducă pe Parchetul de pe lângă judecătoria Sectorului 5, unde l-au acuzat de ultraj.

sursa: StirilePROTV

Vezi si

Cât câștigă Selly lunar numai din YouTube. „Brandul pe care l-am construit și imaginea, acestea valorează mult peste un milion de euro”

Vloggerul Selly este la 20 de ani unul dintre cei mai urmăriți creatori de conținut …