Wednesday , February 1 2023

"Vocea Romaniei", anulata de Pro TV dupa 10 ani din cauza pandemiei

Pentru prima dată în zece ani, Vocea României nu se regaseste în grila de toamnă a Pro TV. Postul a decis să amâne talent show-ul pentru acest an, din cauza pandemiei de Covid-19. 

Oficialii Pro TV au confirmat informația pentru Paginademedia.ro și au explicat și motivul deciziei.
„Confirmăm faptul că Vocea Romaniei nu va face parte din grila de toamnă. Ținând cont de contextul actual am decis să anulăm castingul și filmările pentru cel de-al zecelea sezon Vocea Romaniei. Siguranța angajaților nostri și a concurenților care participă la talent show-uri este prioritară”, după cum au spus aceștia într-un răspuns pentru Paginademedia.ro.
De asemenea, din cauza pandemiei de Coronavirus, nu se știu prea multe detalii nici despre momentul în care show-ul va reveni:
„Vom reveni cu detaliidespre viitorul sezon când contextul ne va permite”, punctează reprezentanții Pro TV.
Așadar, show-ul cu Chirilă, Brenciu, Smiley și Irina Rimes în juriu va lua o pauză, chiar în anul celui de-al zecelea sezon.
Potrivit informațiilor Paginademedia.ro, câțiva dintre oamenii care lucrau la Vocea României au trecut la Antena 1, care va face în această toamnă X-Factor.

Vezi si

J.Lo, Oprah, Sharon Stone, Sofia Vergara, Kim Kardashian, la petrecerea Anastasiei Soare, „regina sprâncenelor de la Hollywood”

Românca Anastasia Soare, CEO și fondatoare a companiei de cosmetice Anastasia Beverly Hills, a organizat …