Thursday , May 23 2024

Vivien Leigh a fost bisexuala si adultera

.
Actri]a Vivien Leigh, considerat\ de poetul John Betjeman “esen]a femeii britanice” [i a c\rei c\s\torie cu Laurence Olivier a reprezentat povestea de dragoste ce a încântat Hollywood-ul în anii 1930, ar fi fost în realitate o femeie bisexual\ [i adulter\, informeaz\ dailymail.co.uk.
Potrivit unei noi biografii, intitulat\ “Damn You, Scarlett O”Hara”, care va fi publicat\ în Statele Unite ale Americii, actri]a Vivien Leigh, interpreta celebrei Scarlett din filmul “Pe aripile vântului”, a avut numeroase aventuri sentimentale, atât cu femei, cât [i cu b\rba]i.
Rela]ia ei cu Laurence Olivier era una “promiscu\”, ei în[elându-se unul pe cel\lalt, chiar la câteva luni dup\ ce au devenit aman]i, în 1937, potrivit unor memorii ale actri]ei, nepublicate, [i declara]iilor unor martori.
Potrivit acestei biografii, actri]a britanic\ ar fi avut cel pu]in trei rela]ii sexuale cu femei. În plus, volumul descrie apetitul mare al actri]ei pentru “golanii de vânzare” – numele sub care erau cunoscu]i b\rba]ii care se prostituau la Scotty”s, un bordel din Los Angeles ce func]iona sub acoperirea unei benzin\rii.
“Se baza pe discre]ia profesional\ a b\rba]ilor din aceast\ meserie, sperând ca ei s\ nu se laude c\ au «servit-o» pe Scarlett O”Hara”, a declarat o surs\ din editura care va publica acest volum biografic. “Se pare c\ Vivien Leigh ar fi fost dat\ afar\ dintr-un hotel din Italia pentru c\ aducea în camera ei prea mul]i «b\ie]i de pe strad\»”, a ad\ugat aceea[i firm\.
Volumul a fost scris de Darwin Porter, care a cunoscut-o pe actri]a britanic\ în anii 1960, [i de Roy Moseley, fostul asistent personal al lui Laurence Olivier. Potrivit acestei biografii, Vivien Leigh ar fi între]inut rela]ii sexuale cu actri]a britanic\ Isabel Jeans [i cu alte dou\ femei [i l-ar fi în[elat pe so]ul ei cu doi dintre actorii al\turi de care a jucat în filme – Marlon Brando [i Rex Harrison.
Vivien Leigh [i Laurence Olivier s-au c\s\torit în 1940 [i au divor]at în 1960. Vivien Leigh, despre care s-a afirmat în trecut c\ a suferit [i de pe urma unor tulbur\ri psihice, a murit în 1967, la vârsta de 53 de ani.

Vezi si

Actorul Costel Constantin a murit la vârsta de 81 de ani

Actorul Costel Constantin a murit la vârsta de 81 de ani, anunță pagina de Facebook …