Monday , November 28 2022

VIDEO. Tom Hanks, prima apariţie TV după ce s-a vindecat de Covid-19, la “Saturday Night Live”

Tom Hanks vindecat COVID la SNL Actorul american Tom Hanks a găzduit din propria bucătărie ediţia de săptămâna aceasta a emisiunii de divertisment „Saturday Night Live”, după ce s-a vindecat de COVID-19. Starul a prezentat monologul de deschidere, menţionând că „este un moment ciudat să încerci să fii amuzant”.

Ediţia de săptămâna aceasta a celebrei emisiuni de divertisment „Saturday Night Live” de pe NBC a fost difuzată într-un format experimental, potrivit The Hollywood Reporter. Aceasta a fost realizată din materiale înregistrate, pentru a respecta regula distanţării sociale, în contextul pandemiei de COVID-19.

„Este frumos să îmi văd colegii de distribuţie”, a spus Kenan Thompson la începutul emisiunii, realizată ca o videoconferinţă. „Suntem undeva între martie şi august”, a spus Kate McKinnon.

Tradiţionalul intro al emisiunii a inclus clipuri cu trupa emisiunii cântând de la distanţă şi cu membrii echipei făcând diverse lucruri în casele lor, jonglând cu conserve, făcând mâncare la microunde, participând la o petrecere cu ceai alături de păpuşi.

Episodul a fost găzduit de Tom Hanks, care a fost diagnosticat cu COVID-19 în luna martie. „Este un moment ciudat să încerci să fii amuzant”, a spus actorul în monologul de deschidere, filmat în propria bucătărie.

Actorul american a adăugat că el şi soţia sa, actriţa Rita Wilson, care a fost diagnosticată cu COVID-19 odată cu el, se simt bine.

„Nu mai există conceptul de sâmbătă”, a spus Hanks, făcând referire la faptul că pandemia a afectat programul tuturor.

„Să fiţi sănătoşi”, a spus Hanks în încheierea monologului, mulţumind personalului medical, angajaţilor de la serviciile de livrări, din magazine şi voluntarilor care se luptă în prima linie cu pandemia, transmite Mediafax.

 

Vezi si

Dua Lipa a primit cetățenia albaneză

Preşedintele Albaniei, Bajram Begaj, i-a acordat cetăţenia albaneză starului pop britanic Dua Lipa, relatează AP.Evenimentul …