Thursday , July 7 2022

VIDEO. Sting, apel la solidaritate cu poporul ucrainean. El cântă „Russians”: „I hope the Russians love their children too”

Compozitorul și interpretul britanic Sting a făcut un apel pe pagina sa de Instagram la solidaritate cu poporul ucrainean și a cerut oamenilor să contribui cu donații, interpretând melodia „Russians”, scrisă în 1985, în perioada Războiului Rece, relevantă în actuala situație.

Artistul a transmis un mesaj pe Instagram, condamnând războiul Rusiei din Ucraina și lăudând curajul ucrainenilor în fața tiraniei brutale.

„Rareori am cântat această melodie în mulţii ani de când a fost scrisă, pentru că nu m-am gândit niciodată că va mai fi relevantă. Dar, în lumina deciziei sângeroase şi îngrozitor de greşite a unui om de a invada un vecin paşnic, neameninţător, cântecul este, din nou, o pledoarie pentru umanitatea noastră comună. Pentru curajoşii ucraineni care luptă împotriva acestei tiranii brutale şi, de asemenea, pentru mulţi ruşi care protestează faţă de această grozăvie, în ciuda ameninţării cu arestarea şi închisoarea – Noi, toţi, ne iubim copiii. Opriţi războiul”, este mesajul lui Sting, care apoi cântă melodia „Russians”, care are versuri foarte potrivite în contextul actual.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by STING (@theofficialsting)

Vezi si

„Cel mai simpatic de la Hollywood”. Keanu Reeves răspunde cuminte unui puști care îl asaltează cu întrebări pe aeroport

Keanu Reeves își păstrează reputația de a fi „cel mai simpatic tip de la Hollywood”. …