Wednesday , December 7 2022

VIDEO: Printul Harry a petrecut Pastele retras, pe proprietatea de la Valea Zalanului

Prinţul Harry, fiul cel mic al Prinţului Charles, a petrecut Paştele în România. El se află de vineri într-o vizită privată în ţara noastră. În primele sale zile aici, Harry a vizitat satele transilvănene Viscri şi Micloşoara. Azi-noapte Prinţul s-a aflat la Valea Zălanului, unde tatăl său deţine o proprietate.
Pentru a ajunge în România prinţul a zburat cu o cursă low cost, care a aterizat pe aeroportul din Tîrgu-Mureş. Primul loc pe care acesta l-a vizitat a fost satul Viscri din judeţul Braşov, unde tatăl său deţine o casa. Ulterior, prinţul Harry a ajuns în cel mai mare secret şi la Micloşoara, la proprietatea contelui Kalnoky, un apropiat al familiei regale britanice.
Reşedinţa contelui Kalnoky este una foarte apreciată de familia regală britanică. Localnicii spun că prinţul a fost până acum foarte retras. În schimb pe tatăl său şi-l amintesc ca fiind foarte sociabil. Aseară Prinţul Harry şi însoţitorii săi au ajuns cu trei maşini de teren la casa tatălui său din satul Valea Zălanului.
 

Vezi si

A murit Kirstie Alley, actrița cu trei premii Emmy din comedia „Uite cine vorbește” și din sitcomul „Cheers”

Actrița Kirstie Alley, câștigătoare a trei premii Emmy și care a jucat în filme cunoscute, …