Saturday , May 18 2024

VIDEO. Julian Lennon cântă pentru prima oară „Imagine”, piesa tatălui său, în sprijinul Ucrainei. „Singura dată când m-aș gândi vreodată să cânt Imagine ar fi sfârșitul lumii”

Muzicianul britanic Julian Lennon a interpretat pentru prima dată în public melodia tatălui său, John Lennon, în sprijinul Ucrainei, care acum luptă împotriva agresiunii ruse.

„Războiul din Ucraina este o tragedie de neimaginat… Ca persoană și ca artist, m-am simțit obligat să răspund în cel mai semnificativ mod în care am putut. Așa că astăzi am interpretat public pentru prima dată melodia tatălui meu ”Imagine”.  Am spus întotdeauna că singura dată când m-aș gândi vreodată să cânt ”Imagine” ar fi sfârșitul lumii”, a scris Julian.

„Pentru că în această melodie suntem transportați într-un spațiu în care iubirea și uniunea devin realitatea noastră, chiar și pentru o clipă… Cântecul reflectă lumina de la capătul tunelului la care sperăm cu toții”, a spus Julian.

El a cerut, de asemenea, liderilor mondiali să-i protejeze pe refugiații din Ucraina care au fost forțați să-și părăsească casa din cauza războiului din țara lor natală.

“Ca urmare a violenței sângeroase în curs, milioane de familii nevinovate au fost forțate să-și părăsească casele confortabile și să caute refugiu în alte locuri. Fac un apel la liderii mondiali să apere refugiații de pretutindeni, ” a rezumat Lennon.

Julian Lennon este cântăreț, compozitor, fotograf și filantrop și este fiul lui John Lennon din prima lui căsătorie, cu Cynthia. Julian a inspirat trei cântece Beatles: “Lucy in the Sky with Diamonds” (1967), “Hey Jude” (1968) și “Good Night” (1968). Părinții lui au divorțat în 1968, după ce tatăl său a cunoscut-o pe Yoko Ono.

Vezi si

Sharon Stone și Liam Neeson cer ca lui Kevin Spacey să i se permită să revină la actorie

Sharon Stone, Stephen Fry și Liam Neeson cer ca lui Kevin Spacey să i se …