Friday , December 1 2023

VIDEO. Comedia românească „Încă Două Lozuri” va ajunge în cinematografe pe 27 octombrie. Vezi trailerul

A apărut trailerul comediei “Încă Două Lozuri”. Filmul care îi are în roluri principale pe Dragoș Bucur, Dorian Boguță și Alexandru Papadopol va ajunge în cinematografele din toată țara pe data de 27 octombrie. Filmul regizat de Paul Negoescu este o continuare a peliculei “Două Lozuri”, care a fost lansată în urmă cu 7 ani și s-a bucurat de un succes răsunător, cu săli de cinema pline și cu aprecieri din partea criticilor la festivalurile de film din țară și din străinătate.

Subiectul filmului: Sile iese din închisoare cu ideea să se îmbogățească minând criptomonede. Împreună cu Dinel și Pompiliu îl cunosc pe Ionuț, premiantul județului, cu ajutorul căruia reușesc să mineze criptomonede în valoare de 6 milioane de euro, pe care le stochează pe un stick USB. Dinel e responsabil de păstrarea în siguranță a stick-ului, dar reușește performanța să-l piardă foarte repede, așa că cei trei pornesc în căutarea lui. Din distribuția filmului fac parte următorii actori: Dragoș Bucur, Dorian Boguță, Alexandru Papadopol, Iulian Postelnicu, Rodica Lazăr, Mihai Bobonete și Ilona Brezoianu.

20 de zile au durat filmările pentru filmul “Încă Două Lozuri” și au fost făcute în perioada septembrie 2022- mai 2023. La 7 ani de la primul film, “Două Lozuri” (2016), echipa a revenit în locurile în care s-au filmat scenele și au descoperit cât de mult s-au schimbat orașele României din 2016 încoace. Au găsit în multe orașe străzi mai sufocate de mașini, clădiri refăcute, altele lăsate în paragină, așa se face că anumite decoruri au fost recreate de la zero, într-un platou de filmare. Scenele au fost filmate în mai multe locații din București, precum și din Slatina, Craiova, Curtea de Argeș, Alexandria și Turnu Măgurele, Ploiești, Băiculești, Decindea, Giurgiu, Mihai Bravu, Corabia, Limanu și Platourile Giulești.

Comedia “Încă Două Lozuri” a avut parte și de colaborări inedite: artiștii Mario Fresh și RENVTO au creat piesa și videoclipul “Ce seară minunată”, lansate recent. Ineditul constă în faptul că, pentru prima dată în industrie, doi dintre actorii principali din film, Dragoș Bucur și Dorian Boguță, au înregistrat o strofă din piesă.

Sursa: Pro TV

Vezi si

Taylor Swift, în fruntea clasamentului celor mai ascultaţi artişti din 2023 pe platforma Spotify

Taylor Swift va încheia anul 2023 din postura de cea mai ascultată artistă din lume …