Tuesday , July 5 2022

Vica ii cere lui Piturca 360.000 de euro!

Procesul de recunoaştere a paternităţii şi acordare a pensiei alimentare intentat de Vica Blochina lui Victor Piţurcă e pe ultima sută de metri. Lituanianca a cerut ca antrenorul să-i dea fiului său bani pentru ultimii trei ani, suma maximă, potrivit actelor depuse la dosar, fiind în jur de 360.000 euro.
Vica s-a prezentat ieri la un nou termen al procesului pe care i l-a intentat omului alături de care a trăit 16 ani şi cu care are un fiu, Edan, 5 ani. Aceasta a venit cu un martor, Angela, prietena cuplului, stabilită în Italia.
Femeia a povestit că selecţionerul „tricolorilor” intenţiona să-şi facă viaţa alături de fosta dansatoare. „Mereu l-am auzit pe Piţurcă spunând că vrea un contract în ţările arabe pentru a evita scandalul din România şi a putea duce o viaţă liniştită acolo alături de Vica, că voia o familie cu ea. El a fost atât de încântat când a aflat că Vica este însărcinată, încât a depus avansul pentru un apartament pe care ea şi-l dorea, apoi, la naşterea băiatului, l-a achitat integral”, a spus Angela.
Avocatul prezentatoarei emisiunii „Telefonul de la miezul nopţii”, de la Antena 2, a cerut judecătorului ca Piţurcă să fie obligat să plătească pensie alimentară un sfert din venitul lunar (el a dovedit cu acte că are un venit de circa 40.000 de euro pe lună) – ceea ce înseamnă undeva în jur de 10.000 de euro.
În plus, a mai cerut aceiaşi bani şi pentru ultimii trei ani, timp în care, susţine el, Vica a fost împiedicată să-l acţioneze pe antrenor în instanţă, acesta promiţându-i permanent că îşi va recunoaşte fiul. În total, suma pe care Piţi ar trebui să o plătească ar fi de 360.000 de euro, iar instanţa urmeză să se pronunţe azi sau cel mai târziu săptămâna viitoare. „Considerăm că cerinţele sunt exagerate şi nu vrem ca acest proces să fie o sursă de îmbogăţire a doamnei Blochina”, a spus avocatul selecţionerului.
click.ro

Vezi si

După Netflix, și HBO face economii. HBO Max opreşte producţiile din multe ţări europene

Warner Bros. Discovery a oprit producţia de conţinut local din multe ţări europene, inclusiv România, …