Wednesday , November 30 2022

Vezi de ce s-a ingrasat atat Andreea Marin

Andreea Marin a surprins pe toată lumea zilele trecute la un eveniment, când și-a făcut apariția cu câteva kilograme bune în plus. Vedeta a explicat motivul pentru care s-a întâmplat acest lucru.
Andreea Marin este una dintre vedetele de referință din România și, cu excepția perioadei în care a fost însărcinată, sau a celei în care a avut probleme de sănătate, aceasta nu și-a neglijat deloc silueta. Surpriză, însă! Zilele trecute la un eveniment monden aceasta s-a afișat mult ”mai împlinită” ca până acum.
Soția lui Ștefan Bănică junior are și o explicație pentru acest lucru. Motivul pentru care a luat în greutate a fost faptul că a lipsit foarte mult de acasă, fiind în turneu cu acțiunea ”Școala mamelor” și nu a avut timp să fie atentă la ceea ce măncâncă. Însă fosta zână a ”surprizelor” este convinsă că va reuși să slăbească după ce va termina proiectul caritabil, adică peste mai bine de o săptămână.
”Sunt într-un tur cu “Școala mamelor” și  nu am timp să mă uit la ce mănânc. Dar când termin, într-o săptămână și jumătate, cu acest turneu, am eu grijă să revin la greutatea normală”, a declarat Andreea Marin la emisiunea ”Poveștiri adevărate”.

Vezi si

Metallica lansează un nou album. Trupa face un turneu de un an în Europa și America

Metallica anunță lansarea unui nou album și un turneu de un an și jumătate în …