Sunday , October 2 2022

Vezi cati bani au costat voturile care l-au trimis pe Cezar la Eurovision

Cezar Ouatu a fost cântărețul desemnat de români să reprezinte România la Eurovision, care anul acesta va fi organziat la Malmo, în Suedia.
Pentru prima dată în România, publicul a putut vota la ediția din acest an a finalei selecției naționale pentru Eurovision, de 11 ori de pe același număr de telefon. Conform unui calcul făcut de ziarulring.ro, cele 9.774 de voturi strânse de câștigătorul ediției din acest an, Cezar Ouatu, a câte 0,3 euro, înseamnă 3.636 de euro, cu tot cu TVA. Practic, aceasta este suma de bani care l-a trimis pe Cezar Ouatu la Eurovision, în Suedia.
“Sunt obişnuit cu acest spirit de competiţie. Sunt fair play. Nu am ezitat să îmi spun ceea ce îmi place din punct de vedere muzical. Sunt un muzician şi îmi place să spun ceea ce îmi place. Suntem aici să facem muzică, nu scandal. S-au creat anumite tensiuni, au fost, la Eurovision, anumite atacuri. Nu trebuie să existe discriminare. Am avut un şoc. Trebuie să le mulţumesc fanilor. E un şoc emoţional pe care l-am trăit şi îl trăiesc. Am primit cele mai frumoase mesaje din partea fanilor. Este cea mai mare rasplata. Nu o iau razna, am o experienţă. Este o beţie, o stare de euforie”, a declarat Cezar, la Antena 1, la emisiunea “Neatza”, despre succesul înregistrat la selecția națională.
Născut într-o familie de muzicieni din Ploieşti, Cezar a început să studieze pianul încă de la 6 ani. La 20 de ani, dându-şi seama că vocea lui are un timbru unic, s-a înscris la Conservatorul “Giuseppe Verdi” din Milano, una dintre cele mai importante şcoli de muzica din lume, pe care l-a absolvit cu nota maximă.
A câştigat peste 10 premii internaţionale la cele mai importante concursuri internaţionale de canto de la Barcelona, Dresda, Milano, Monaco, San Marino. Are o carieră de peste 10 ani în lumea operei internaţionale, cu spectacole în cele mai importante săli şi teatre din lume.
Cezar a decis în decembrie 2012 să abordeze genul pop-opera, îmbinând genul opera cu cel pop opera pe aceeaşi scenă, într-un concept inovativ şi original pe plan mondial.
În acest an, pe lângă participarea la Eurovision, Cezar are în plan două colaborări internaţionale de anvergură, cu tenorul italian Andrea Bocelli şi cu soprana română Angela Gheorghiu. Tot în 2013, Cezar va lansa un single compus special pentru el de legendarul muzician Vangelis, potrivit ziare.com.

Vezi si

VIDEO FABULOS. Super-modelul Bella Hadid, îmbrăcată într-o rochie din lichid, chiar pe scenă, la Paris

Casa de modă Coperni a ridicat ștacheta în domeniul tehnologiei fashion la sfârșitul show-ului în …