Sunday , January 29 2023

Vedete precum Collin Farrell, Jamie Lee Curtis și Michelle Pfeiffer, depistate cu COVID după Globurile de Aur

Mai mulți actori cunoscuți, printre care Collin Farrell, Brendan Gleeson, Jamie Lee Curtis și Michelle Pfeiffer (foto), au fost depistați pozitiv cu Covid-19, după participarea la decernarea premiilor Globurile de Aur, astfel că au fost nevoiți să lipsească de la Critics Choise Awards.

Premiile Critics Choice Awards, care au fost difuzate duminică, au impus efectuarea de teste Covid-19 pentru participanți. Obligate să nu participe, câteva celebrități au anunțat că sunt pozitive pe rețelele de socializare, relatează BBC, citat de Mediafax.

“Îmi pare atât de rău că lipsesc astăzi de la Critics Choice Awards”, a scris Pfeiffer într-o postare pe Instagram. “Da, Covid.” Pfeiffer era așteptată să îi ofere actorului Jeff Bridges premiul pentru întreaga carieră, care, în schimb, a primit premiul de la John Goodman.

Jamie Lee Curtis și-a anunțat, de asemenea, situația pe platformă. În timp ce Curtis este bolnavă, colegii ei din “Everything Everywhere All at Once” au luat acasă cinci premii, inclusiv cel pentru cel mai bun film.

Precauțiile pentru Covid-19, cum ar fi testarea, vaccinarea și cerințele privind măștile, au fost inconsistente în acest sezon de premii, potrivit The Hollywood Reporter. Unele evenimente și ceremonii în persoană nu au cerut nicio măsură de siguranță, în timp ce altele, precum Globurile de Aur și Critics Choice Awards, au cerut fie teste, fie dovada vaccinării sau ambele.

Pe măsură ce temerile Covid-19 se estompează și măsurile de siguranță publică se diminuează, cazurile săptămânale au depășit 400.000 pentru fiecare din ultimele șase săptămâni, potrivit Centrului pentru Controlul Bolilor. Decesele săptămânale cauzate de Covid-19 continuă să crească, cu 3.907 cazuri raportate până la 11 ianuarie, arată datele CDC.

Vezi si

Marilyn Manson a încheiat o înțelegere cu actrița Esme Bianco, care l-a dat în judecată pentru agresiune sexuală

Marilyn Manson a ajuns la o înțelegere cu actrița Esmé Bianco care, în aprilie 2021, …