Thursday , January 20 2022

Un nou cuplu? Bradley Cooper si Jennifer Garner, fosta sotie a lui Ben Affleck, impreuna pe plaja din Malibu

Cei doi actori au fost fotografiați în timp ce flirtau pe o plajă. Amândoi sunt singuri acum și pot forma cel mai nou cuplu de la Hollywood.
Chimia dintre ei a fost vizibilă și în serialul “Alias”, difuzat între 2001 și 2006, iar de atunci Bradley Cooper și Jennifer Garner au rămas în relații bune. Chiar foarte bune, ținând cont de fotografiile în care apar flirtând pe o plajă din Malibu, California.
Actrița în vârstă de 48 de ani s-a relaxat alaturi de Bradley Cooper (45 de ani), bucurându-se de o zi de plajă alături de fiica acestuia.

Lea De Seine, în vârstă de trei ani, este fiica actorului și a fostei lui iubite, supermodelul Irina Shayk (34 de ani).

Bradley purta un șort portocaliu și a profitat de soare pentru a se bronza puțin, în timp ce Jennifer era îmbrăcată cu o fustă bleu și o bluză bleumarin cu mâneci lungi. Când Bradley a început să facă niște exerciții, punându-și puțin mușchii la treabă, a devenit evident că cei doi flirtau și se simțeau bine împreună, scrie Daily Mail.

Cooper și Garner au negat în trecut zvonurile despre o posibilă relație, însă nu au făcut niciun comentariu oficial pe această temă.

Divorțul lui Garner de Ben Affleck a fost finalizst în 2018, la aproape trei ani după ce ei s-au despărțit, punând capăt unei căsnicii de aproape zece ani.

Ei s-au căsătorit în 2005, pe plajă, după ce el s-a despărțit de Jennifer Lopez.

Ben Affleck (47 de ani) și Jennifer Garner au trei copii – Violet (11 ani), Seraphina (11 ani) și Samuel (8 ani). Affleck are acum o relație cu actrița Ana de Armas, pe care a și prezentat-o copiilor.

Jennifer Garner a mai fost căsătorită cu Scott Foley între 2000 și 2004 și a mai avut o relație cu Michael Vartan, între 2003 și 2004.

Pe lângă “Alias”, Jennifer ș Bradley au mai lucrat împreună în 2010, în comedia “Valentine’s Day”.

elle.ro

Vezi si

Penelope Cruz vrea să joace cu soțul său, Javier Bardem, într-un musical

Penelope Cruz ia în calcul varianta de a juca alături de soţul său, Javier Bardem, …