Saturday , December 2 2023

Staruri de la Hollywood, petrecere de Halloween la un hotel din Brașov

Party de Halloween cu miliardari din tech și celebrități de la Hollywood în acest weekend la Bran, eveniment la care, potrivit informațiilor Mediaflux, va fi prezent și Elon Musk. Adrian Grenier din Entourage, Jordan Roemmele și Gillian Jacobs din Walk of Shame, machiați de Halloween au început distracția de aseară.

Actorii de la Hollwood au avut parte de o petrecere tematică la hotelul Schuster din Brașov.

Pe parcursul zilei de sâmbătă, invitații au fost transportați cu elicopterul de la București la Bran, acolo unde diseară, în cadrul unui eveniment minuțios organizat, beneficiind de mâna unui regizor, aproape 150 de persoane vor petrece la celebrul castel asociat cu sângerosul vampir Dracula.

Cu elicopterul a ajuns, în cursul zilei de ieri, la Bran, și actrița Julia Sandstrom din Chick Fight. Dar nu este singura vedetă de la Hollywood care participă la petrecere. Un grup de acori celebri este cazat la Schuster Hotel, un hotel boutique elegat din Brașov, care a fost de asemenea decorat în spiritul sărbătorii din această noapte.

Adrian Grenier – Vincent Chase din cunoscutul serial Entourage,a venit în România alături de soția sa, actrița Jordan Roemmele. Atât Grenier, cât și soția sa sunt extrem de binedispuși și ambii au ales să se machieze în modele specifice sărbătorii, respectiv în vampiri.

Vezi si

Taylor Swift, în fruntea clasamentului celor mai ascultaţi artişti din 2023 pe platforma Spotify

Taylor Swift va încheia anul 2023 din postura de cea mai ascultată artistă din lume …