Tuesday , June 18 2024

Simply The Best. A murit Tina Turner. „Regina Rock’n Roll” avea 83 de ani

Tina Turner a murit, miercuri, 24 mai, la vârsta de 83 de ani, a anunțat purtătorul de cuvânt al artistei americane. Potrivit The Guardian, ea suferea de cancer intestinal.

„Tina Turner, regina Rockn Roll, a murit astăzi, la vârsta de 83 de ani, după o lungă suferință, în casa ei din Küsnacht, lângă Zurich, Elveția. Cu ea, lumea pierde o legendă a muzicii și un model de urmat”, a fost mesajul care a însoțit dispariția unei legende a muzicii.

Tina Turner, una dintre cele mai mari artiste din toate timpurile, s-a bucurat de un succes enorm, având în repertoriu cântece precum „Private Dancer”, „Simply The Best” și „Better Be Good to Me”.

Cu o voce unică și inconfundabilă, a reușit să câștige opt premii Grammy de-a lungul carierei ei. Ea s-a retras din industria muzicală în 2009, dar a revenit în 2021 pe micile ecrane cu documentarul „Tina”, despre viața ei, produs de HBO. Potrivit BBC, în 2021, artista şi-a vândut drepturile ce vizau încasările obţinute din vânzarea discurilor sale, procentul primit în calitate de compozitoare a pieselor sale, precum şi dreptul de folosire a numelui, imaginii şi reprezentărilor sale pentru 50 de milioane de dolari.

În decembrie, Ronnie Turner, 62 de ani, fiul celebrei cântărețe, a fost găsit în stop cardio-respirator, în afara casei sale din Los Angeles. Cauza morții lui Ronnie nu a fost încă anunțată și nu a fost precizat dacă moartea sa a fost legată de diagnosticul său anterior de cancer. Moartea lui Ronnie Turner a survenit la doar patru ani după ce fiul mai mare al cântăreței, Craig, s-a sinucis, în reședința sa din California.

După ce a părăsit relația abuzivă cu Ike Turner, Tina Turner l-a cunoscut pe actualul soț, Erwin Bach, cu 16 ani mai mic decât ea. Cei doi s-au căsătorit în 2013 și s-au stabilit în Elveția, la Küsnacht, pe malul lacului Zurich.

Vezi si

Cinci destinații de evitat pentru turiștii care vor să economisească bani

Un studiu recent realizat de publicația britanică MoneyWeek a scos la iveală care sunt cele …

error: