Thursday , October 6 2022

Simona Halep, prima declarație despre divorț: „Eu și Toni am decis să mergem fiecare pe drumul său”

Simona Halep a anunțat, joi, pe Instagram, că a decis de comun acord cu soțul său să se despartă, confirmând astfel informațiile apărute deja în presa sportivă.

”Eu și Toni am decis de comun acord să mergem fiecare pe drumul său. Am rugămintea ca presa să ne respecte intimitate și să trateze cu decență și discreție acest subiect”, a scris Simona Halep pe contul său de Instagram.

Fostul lider WTA Simona Halep divorţează de Toni Iuruc, la aproximativ un an de când s-a căsătorit cu acesta.

Simona Halep și Toni Iuruc au fost filmați în cursul zilei de joi la un cabinet de avocatură din  București. Conform Fanatik.ro, cei doi au ieșit zâmbitori, dar separat, mai întâi Simona, care nu a vorbit cu jurnaliștii, apoi Toni.

Conform sursei citate, Halep și Iuruc nu au pretenții financiare de împărțire a bunurilor după acest divorț, fiecare urmând să meargă mai departe cu banii câștigați pe cont propriu de-a lungul timpului.

„Fac o glumă: eliminarea din turul 1 de la US Open”, a spus Toni Iuruc înainte de a intra în cabinetul avocatului, conform Fanatik.

Simona Halep s-a căsătorit civil cu omul de afaceri Toni Iuruc în 15 septembrie 2021. În momentul căsătoriei, sportiva şi omul de afaceri erau împreună de doi ani. Ei aveau programate căsătoria religioasă în data de 13 noiembrie, la Cazino Sinaia.

Vezi si

Alec Baldwin scapă de proces după moartea Halynei Hutchins. El s-a înțeles cu soțul victimei, care va deveni producător al filmului „Rust”

Alec Baldwin a scăpat de procesul intentat de familia Halynei Hutchins, directoarea de imagine ucisă …