Thursday , February 9 2023

Sarah Hyland, Haley Dunphy din serialul „Modern Family”, a trecut prin 16 operații până la vârsta de 31 de ani

Sarah Hyland are o poveste de viață tulburătoare. Actrița din „Modern Family”, în vârstă de 31 de ani, a suferit până acum 16 operații, inclusiv două transplanturi de rinichi, după ce s-a născut cu displazie renală. În cadrul podcastului Quitters, Sarah Hyland a dezvăluit că din cauza problemelor de sănătate nu-și mai amintește multe momente de la filmările pentru „Modern Family”.

Perioada în care a primit primul rinichi a fost una solicitantă pentru că filma pe atunci la „Modern Family”,  scrie filmnow.

„Sunt câteva episoade din Modern Family pe care nu-mi amintesc să le fi filmat, pentru că mai mult dormeam”, a explicat Sarah. „Episodul în care Haley i-a cerut lui [Luke] bani și i-a spus: ‘Nu-ți face griji, am luat cash’. Întregul episod eu am dormit.”

Sarah a explicat și că, „pentru a trece printr-un al doilea transplant, o persoană trebuie să ajungă într-un stadiu foarte avansat al bolii”, iar ea era deja acolo chiar înainte de primul.

„Nu puteam să stau trează opt ore pe zi. Eram atât de epuizată.”

Pentru ambele transplanturi de rinichi, ajutorul a venit din partea familiei: de la tatăl său, în 2012, și de la fratele ei, în 2017.

Vezi si

Roger Waters (Pink Floyd), invitat de Rusia să vorbească la ONU despre armele livrate Ucrainei

Rusia l-a invitat pe muzicianul englez Roger Waters, unul dintre fondatorii trupei Pink Floyd, să …