Tuesday , September 27 2022

Sarah Harding, membră a trupei Girls Aloud, a murit la 39 de ani

Sarah Harding, una dintre membrele trupei Girls Aloud, a murit la vârsta de 39 de ani, după ce a pierdut lupta împotriva cancerului de sân. În august 2020, Sarah Harding a vorbit pentru prima dată de diagnosticul ei și le-a spus fanilor că luptă împotriva bolii.

Conform Daily Mail, mama artistei, Marie, a postat un mesaj în care a scris: „Cu o inimă profund îndurerată, astăzi împărtășesc cu voi vestea că frumoasa mea fiică, Sarah, a murit. Mulți dintre voi știți despre lupta lui Sarah cu cancerul, de la diagnostic până în ultima ei zi”, a scris mama solistei pe Instagram.

Sarah ar fi planificat o carieră solo înainte de a primi diagnosticul de cancer și își perfecționase abilitățile de chitarist, potrivit Mediafax.

Într-o declarație pentru The Sun, o persoană apropiată artistei mărturisea: “Sarah era într-o călătorie pentru a se regăsi pe plan muzical și pentru a-și schimba brandul ca artist de blues, deoarece asta este pasiunea ei. Toată noaptea cântă la chitară până îi sângerează degetele și urmărește videoclipuri ale interpreților ei preferați pentru a-și perfecționa stilul”.

Sarah a dezvăluit recent că folosește ulei de canabis pentru a scăpa de durere, în paralel cu tratamentul pentru cancerul de sân.

Artista a lansat și o carte în care a povestit despre bătălia ei contra cancerului.

Vezi si

Bujorul a fost declarat Floare Naţională a României

Camera Deputaţilor, for decizional, a adoptat, marţi, proiectul prin care bujorul este declarat Floare Naţională …