Thursday , August 5 2021

Ryan Reynolds povestește cum și-a cucerit soția, actrița Blake Lively: „Am implorat-o să se culce cu mine”

Cuplul de actori celebri Ryan Reynolds și Blake Lively este foarte apreciat pe rețelele sociale pentru naturalețea și umorul lor, pentru că sunt autoironici și își dau replici amuzante. Ei sunt împreună de 10 ani și au 3 copii.

Ryan Reynolds şi-a amintit cu umorul caracteristic cum a început povestea lui de iubire cu cea care îi este azi soţie, actriţa Blake Lively. Într-o discuţie pentru un podcast, actorul a fost cât se poate de sincer în legătură cu detalii intime din viaţa lor, relatează okmagazine.

Ryan a declarat că s-au cunoscut pe platourile de filmar a peliculei “Green Lantern” – şi deşi se înţelegeau foarte bine, după încheierea filmărilor au sfârşit prin a forma fiecare cuplu cu altcineva. “După un an şi jumătate, am ieşit la o întâlnire în patru, fiecare cu perechea lui. Am continuat să păstrăm legătura. Apoi, la un moment dat, ea avea treabă la Boston. Şi eu la fel. Aşa că am luat trenul împreună până acolo. Pasul următor: am implorat-o să se culce cu mine”, a spus Ryan.

“Începutul relaţiei noastre a fost rupt din basme. La o săptămână după, ne-am gândit că ar trebui să ne cumpărăm o casă împreună. Ceea ce am şi făcut.”

Ce a urmat e istorie: cei doi au aproape zece ani de relaţie şi trei fiice împreună. Pentru acelaşi podcast, Ryan a mărturisit şi că Blake este un părinte mai bun decât el – ea descurcându-se mai bine cu presiunea pandemiei şi şcoala de acasă.

Tot Blake este cea care îl ajută să se menţină în top la Hollywood: “Singurul motiv pentru care cariera mea se desfăşoară în continuare atât de bine este legat de soţia şi copiii mei. Mariajul meu este incredibil de important pentru mine şi prietenia care mă leagă de Blake. Ne organizăm amândoi excelent – nu filmăm în acelaşi timp. Ne luăm angajamente alternativ – când filmez eu, Blake călătoreşte cu mine şi are grijă de copii şi invers.”

Vezi si

Rihanna este oficial miliardară. Cea mai bogată cântăreață din lume, a doua cea mai bogată femeie din showbiz

Rihanna a intrat în clubul select al miliardarilor, devenind astfel cea mai bogată cântăreață din …