Tuesday , April 23 2024

Roxana Ciuhulescu a fost cerută în căsătorie pentru a doua oară de soţul ei

Roxana Ciuhulescu a petrecut o a doua vacanţă de miere, la Palma de Mallorca, alături de Mihai Ivănescu, soţul său, care a cerut-o din nou în căsătorie pe vedeta Pro TV.
În săptămâna petrecută în concediu în Spania, Roxana Ciuhulescu, prezentatoarea emisiunii “Pro Motor” de la Pro TV, a avut surpriza să fie cerută pentru a doua oară în căsătorie de Mihai Ivănescu.
Iubitorul soţ a cumpărat din staţiune o pereche de verighete pe care le-a inscripţionat cu numele lor şi cu data şi împreună cu soţia sa a mers la biserica ortodoxă de acolo pentru a le sfinţi. Astfel, după această vacanţă, Roxana şi Mihai poartă pe degete două perechi de verighete, care sugerează legătura strânsă dintre ei şi dragostea pe care şi-o poartă unul altuia.
Roxana Ciuhulescu a avut parte de o vacanţă cu tot ce şi-a dorit: o staţiune în care nu mai fusese până atunci, un hotel cu vedere la mare, mâncare de peşte şi fructe de mare, scufundări zi de zi şi distracţie seara în cluburi de noapte. “Am închiriat o maşină care ne-a folosit cel mai mult la excursiile pentru scufundări, activitatea noastră preferată. Am înotat o grămada, am fugărit peştii pe sub apă şi mi-am adus acasă ca suvenir de sub apă o papiotă de aţă şi o scoică”, povesteşte amuzată vedeta Pro TV.
Roxana şi Mihai s-au plimbat mult, au vizitat insula, au făcut peste 600 de poze, au luat şi o amendă de la Poliţie, pentru că au uitat să plătească parcarea şi au avut surpriza de a se întâlni cu foarte mulţi români, printre care şi Gică Hagi cu familia. Prezentatoarea “Pro Motor” s-a amuzat copios când s-a întâlnit cu doi bărbaţi de culoare care aveau înşirate pe o pătură multe poşete de firmă şi care încercau să o convingă pe Roxana de originalitatea lor. Au reuşit doar să o convingă să facă o poză împreună. “Erau originale poşetele lor aşa cum sunt eu din Panama, dar m-am distrat cu ei”, îşi aminteşte Roxana.
Şi pentru ca vacanţa să fie perfectă, vedeta “Pro Motor” a avut parte şi de o sesiune de shopping. “Soţul meu a spus că trebuie să mă răsfeţe la maxim, aşa ca am făcut o grămadă de cumpărături, în special pentru mine. Când mi-am făcut bagajele de plecare, a trebuit să mă sui pe valiză ca să o pot închide”, a mai spus vedeta Pro TV.

Vezi si

Un pub din Londra, menționat de Taylor Swift pe noul album, este sufocat de fanii artistei

Pubul “Câinele Negru din Vauxhall” (The Black Dog in Vauxhall) a cunoscut un succes neașteptat …