Sunday , July 21 2024

Robert Pattinson era să fie strivit de un elefant

Actorul Robert Pattinson era să fie strivit de un elefant în timpul filmărilor la noua producţie “Water for Elephants”, de Francis Lawrence, scăpând din incident ca prin urechile acului, informează contactmusic.com.
Starul, care joacă în acest film alături de Reese Witherspoon şi Christoph Waltz, era să fie strivit de elefant, pe nume Rosie, în timp ce încerca să-i facă baie. Mai precis, chipeşul actor a alunecat de pe spatele elefantului, în momentul în care acesta şi-a ridicat picioarele din faţă şi s-a rostogolit pe o parte în noroi.
“Putea să fie un dezastru dacă se rostogolea peste el, dar a avut noroc, aterizând cu faţa în noroi. Era murdar, dar teafăr”, a spus o sursă de pe platouri.
Robert Pattinson a devenit celebru cu rolul vampirului Edward Cullen din franciza cinematografică “Amurg/ Twilight”, inspirată din romanele autoarei americane Stephenie Meyer. Primele două lungmetraje din această franciză de succes – “Amurg”, de Catherine Hardwicke, şi “Saga Amurg: Lună Nouă”, în regia lui Chris Weitz – au obţinut împreună încasări de 1,1 miliarde de dolari. Al treilea film din serie, “Saga Amurg: Eclipsa”, a avut premiera în această vară.

Vezi si

Bianca Drăgușanu, săltată de Poliție pentru evaziune fiscală. Aducea haine de lux din Turcia fără să declare veniturile

Poliţiştii au făcut, joi, 18 iulie, șase percheziţii într-un dosar de evaziune fiscală, printre cei …