Wednesday , December 7 2022

Relatia dintre Madalina Ghenea si Gerard Butler s-a terminat

madalina-ghenea-si-gerard-butler

Mădălina Ghenea a făcut o vizită-fulger în România, de Paște, nu doar pentru a petrece sărbătorile cu familia, dar și pentru a veghea asupra bunicii ei, care a stat internată câteva zile în spital, în Săptămâna Mare.
Numai că amicii ei di Gorj, care au reușit să o vadă preț de câteva ore, au declarat că au văzut-o pe brunetă destul de abătută. Și asta nu doar din cauza grijilor provocate de bunica ei, ci pentru că s-ar fi despărțit de Gerard Butler.
”Mădălina a venit acasă ca să se adune, să-şi limpezească gândurile. Nu a exagerat cu nimic când a spus, la televizor, că are o perioadă dificilă din multe puncte de vedere. Relaţia ei cu actorul, practic, s-a terminat, se mai văd uneori. Şi nici profesional nu-i merge prea grozav”, a mărturisit un apropiat al Mădălinei Ghenea pentru ziarul ”Ring”.
Invitată la emisiunea ”Sinteza zilei”, de la Antena 3, Mădălina nu a dat nimic de înțeles însă în acest sens, spunând că este fericită în relația cu ”Gerry”. „Sunt cea mai fericită femeie din lume”, declara ea luni seara.

Vezi si

A murit Kirstie Alley, actrița cu trei premii Emmy din comedia „Uite cine vorbește” și din sitcomul „Cheers”

Actrița Kirstie Alley, câștigătoare a trei premii Emmy și care a jucat în filme cunoscute, …