Thursday , June 20 2024

Razvan si Dani fac misto de colega lor de la Antena 1, Simona Gherghe: "Cum sa faci, ma, asa ceva? Nu mi se pare ok"

dani

Ieri, in emisiunea Acces Direct, moderata de Simona Gherghe au fost prezentate mai multe filmulete de la botezul care s-a desfasurat vineri si la care Gabi Cristea a fost nasa.
Antena 1 a avut exclusivitate de filmare la botezul fetitei Dianei Bisinicu, insa Gabi Cristea a notificat postul tv, cerand ca imaginea ei sa nu apara in filmari. Vedeta e suparata din cauza ca la Antena 1 fostul ei sot a facut, contra unor sume generoase, dezvaluiri despre casnicia lor.
gabi cristea filmare antena 1 smiley faceFosta vedeta de televiziune a trimis o notificare pe adresa postului din Baneasa in care ii anunta ca nu vrea ca imaginea, vocea si numele ei sa fie folosite in cadrul acelei emisiuni. Astfel ca, cei care se ocupa de montaj si-au facut de cap. In loc sa foloseasca un simplu blur pentru a-i masca fata Gabrielei, ei au pus tot felul de “smiley face-uri”.
Aceasta initiativa nu a fost deloc gustat de colegii de trust ai Simonei. Razvan si Dani au luat la misto aceasta procedura si toata emisiunea au folosit masti imprimate cu smiley face. “Cum sa faci, ma, asa ceva? Nu prea ma pricep eu cum sta treaba, dar nu mi se pare ok.”, a spus Dani.

Vezi si

VIDEO. Complexul megalitic Stonehenge din Marea Britanie, stropit cu vopsea portocalie de activişti pentru mediu

Activişti pentru mediu au împroşcat miercuri cu vopsea complexul Stonehenge din Marea Britanie, iar potrivit …