Saturday , May 8 2021

Prințul Harry, omagiu pentru Prințul Philip: “El a fost bunicul meu: un maestru al fripturilor la grătar, o legendă a persiflării”

Printul Harry i-a adus un omagiu bunicului sau pe linie paterna, printul Philip, decedat vineri la varsta de 99 de ani, despre care a spus ca a fost “un om al datoriei, de onoare si cu un pronuntat simt al umorului”, informeaza AFP si DPA.

Intr-un comunicat, ducele de Sussex, care, potrivit presei a ajuns in Marea Britanie venind din California – pentru prima data dupa ce s-a retras din randul membrilor activi ai familiei regale -, pentru a asista la funeraliile programate sambata, a salutat in persoana bunicului sau “o stanca a Majestatii Sale regina Elisabeta a II-a, de un devotament inegalabil”.

“Va fi tinut minte drept cel mai longeviv consort al unui monarh, ca un militar decorat, ca un print si ca un duce”, a adaugat printul Harry.

“Dar pentru mine, la fel ca pentru oricine care a pierdut pe cineva drag sau un bunic de-a lungul acestui an dureros, el a fost bunicul meu: un maestru al fripturilor la gratar, o legenda a persiflarii si un neastamparat pana la final”, a mai spus el.

“Desi as putea sa continui multa vreme in acest stil, stiu ca daca el ar mai fi aici, ne-ar spune, tinand o bere in mana: ‘Haideti, terminati odata cu asta!'”.

“Ne va lipsi teribil de mult si va fi tinut minte pentru totdeauna de natiunea noastra si de lumea intreaga. Meghan, Archie si eu (precum si viitoarea lui stranepoata) vom avea mereu un loc special pentru el in inimile noastre”, a adaugat printul Harry.

ziare.com

Vezi si

Adele, fotografii inedite de ziua ei. Artista a împlinit 33 de ani

Adele a împlinit 33 de ani şi a publicat o fotografie fără pic de machiaj. …