Tuesday , September 27 2022

Povestea româncei producator la Hollywood

Seriale americane de succes, vizionate în lumea întreagă, au în spate o româncă. Mona Garcea are 35 de ani şi este producător la Hollywood. Ea se ocupă de distribuţia şi filmările unor serii celebre precum CSI New York, Doi bărbaţi şi jumătate sau The Big Bang Theory.
“Doi bărbaţi şi jumătate” este una dintre cele mai cunoscute comedii din lume. În spatele acestei celebre producţii stă şi o româncă, Mona Garcea.
Nu este însă sigurul serial de succes la care românca a lucrat. A mai colaborat şi la alte seriale cunoscute în înteraga lume precum “Mike and Molly”, “The Big Bang Theory” sau “CSI New York”.
Până să ajungă aici, însă, a trebuit să depună eforturi mari.
A plecat din România în 1985, alături de părinţi. A trăit visul american şi şi-a făcut o viaţă de invidiat la Hollywood. Mona a absolvit o universitate din Florida, unde a obţinut licenţa în teatru, iar apoi s-a mutat la Los Angeles ca să-şi facă o carieră în showbiz. A început de jos, ca asistent producător. Le ducea sendvişuri şi cafele colegilor de pe platou. Acest job i-a permis însă să cunoască producători celebri şi, cu sprijinul lor şi graţie lucrurilor învăţate pe platou, a promovat în funcţia de producător.
Mona îşi doreşte acum să aibă propriul său show de televiziune. Până atunci, se bucură din plin de munca ei.

Vezi si

După decesul reginei Elisabeta a II-a, preţul de vânzare al câinilor Corgi atinge noi recorduri

Câinii Corgi, patrupede de talie mică adorate de regina Elisabeta a II-a, au atins preţuri …