Tuesday , May 24 2022

Penelope Cruz, look natural și siluetă impecabilă pe plajă, în Sardinia

Penelope Cruz și soțul ei, actorul Javier Bardem (52 de ani), se bucură de vacanță pe plaja din Sardinia, alături de cei doi copii ai lor, Leo (10 ani) și Luna (7 ani).

Cu un look natural, Cruz a cucerit toate privirile într-un costum de baie întreg, de culoare neagră, care i-a pus în evidență silueta impecabilă la 47 de ani.

Javier a fost fotografiat bucurându-se de apa Mediteranei și de soarele din Sardinia împreună cu fiul și fiica sa.

Javier filmează în Sardinia pelicula „The Little Mermaid”, regizată de Rob Marshall. Va juca rolul King Triton, în re-make-ul în care Halle Bailey va fi Ariel.

Penelope, care este căsătorită din 2010 cu Javier, a vorbit recent despre viața de familie, într-un interviu acordat Marie Claire, ediția din Grecia.

Actrița a mărturisit că ea și soțul ei au grijă ca viața lor profesională să nu o afecteze pe cea de familie. „Ca orice cuplu, vorbim despre joburile noastre, despre personajele pe care le jucăm, despre cum am putea interpreta mai bine o scenă sau alta”.

„Uneori facem schimb de idei, dar când vine vorba de slujbele noastre, în general, nu suntem obsedați de muncă, încercăm să o lăsăm la intrarea în casă”.

Penelope a mai povestit că de când a devenit mamă nu își mai face griji de ce cred ceilalți despre ea: „Când eram tânără, felul în care mă vedeau alții, fie că era pozitiv sau negativ, conta enorm pentru mine”. „Dar de când am devenit mamă, am realizat că aceasta este cea mai importantă misiune din viața mea și am vrut să o realizez cât mai bine posibil”.

Pe măsură ce a înaintat în vârstă, Penelope a adoptat, de asemenea, o atitudine diferită față de viața ei profesională, permițându-și mai mult timp pentru a se relaxa.

„La 20 de ani, eram dependentă de muncă, chiar mă trezeam în mijlocul nopții pentru a răspunde la e-mailuri și lucruri de genul acesta, apoi am învățat despre răbdare, odihnă, tăcere. Lucruri pe care le apreciez acum foarte mult”, a explicat ea.

filmnow.ro

Vezi si

Cannes 2022: Cristian Mungiu, în căutarea unui nou Palme d’Or. RMN analizează problema xenofobiei

Regizorul român Cristian Mungiu pătrunde în lumea unui sat din Transilvania, pentru a analiza originea …