Tuesday , December 6 2022

Oana si mama ei, scandal in direct la tv

Întâlnire cu scântei între Mărioara și Oana Zăvoranu, joi, în emisiunea “Acces direct”.
“Eram sigură că o să-mi faceți acest lucru. Nu cred că merit așa ceva pentru că eu sunt sinceră cu voi și îmi doresc același lucru din partea voastră. Am dorința să mi se spună sincer cine mai este in platou invitat, atunci când întreb. Pentru asta eu o să părăsesc emisiunea. Dacă doamna Zăvoranu nu îmi cere scuze pentru că m-a făcut viperă o să plec. Aștept scuze de la mama”, a spus supărată Oana Zăvoranu.
Mărioara i-a înapoiat buchetul de flori pe care Oana i l-a oferit în seara împăcării.
Vizibil supărată pe fiica sa, Mărioara Zăvoranu a pășit în platoul emisiunii de la Antena 1 extrem de nervoasă.
“Îți ofer aceste flori, dar nu ca să-ți cer scuze, ci pentru că este buchetul pe care mi l-ai dat tu când ne-am împăcat. Nu vreau să te mai aud, că ai vorbit destul! Minți ca o… ca o mincinoasă nerușinată”, i-a spus Mărioara Oanei.
“Doamna a venit pusă pe scandal!” a fost replica Oanei.
Acuzele și jignirile au continuat minute în șir, iar mama Oanei Zăvoranu a făcut o criză de isterie în direct, ba chiar a părăsit platoul în lacrimi.
“Eu nu mai rezist! M-am săturat să o ascultați numai pe ea. Pleacă din emisiune, dragă, toată lumea știe că ești tare în clonț”, a strigat Mărioara către fiica sa, în timp ce părăsea canapeaua din platou.
Întrebată dacă nu s-a temut că liniștea dintre ea și mama sa o să dispară, în momentul în care va continua procesul, Oana a spus: “Nu credeam că după 7 ani o să-mi dea cineva dreptate. Nu mă așteptam că o să o rănesc pe mama mea, dar voiam să rănesc procurorul pentru că nu mi-a spus de ce mă trimite acasă, de ce îmi dă NUP”. (sursa: Libertatea)

Vezi si

A murit Kirstie Alley, actrița cu trei premii Emmy din comedia „Uite cine vorbește” și din sitcomul „Cheers”

Actrița Kirstie Alley, câștigătoare a trei premii Emmy și care a jucat în filme cunoscute, …