Friday , December 2 2022

Oana a petrecut doua nopti cu afaceristul italian Mirco Maschio

Oana Zavoranu  a facut o  cucerire absolut surprinzatoare. Ea se iubeste in secret cu Mirco Maschio, om de afaceri italian, care are si grad de cavaler. Mirco e cunoscut in lumea mondena de la noi dupa relatiile avute cu Bianca Dragusanu, Cristina Spatar si Cristina Rus.
Afaceristul italian Mirco Maschio este noul barbat din viata vedetei si, se pare, cei doi se fileaza de ceva vreme. Potrivit Cancan, afaceristul a aterizat in Bucuresti martea trecuta, in jurul orei 17.00, si s-a cazat la un hotel de patru stele din buricul orasului, la camera 106, la etajul 1 al imobilului. Cum era de asteptat, acea camera a devenit cuibusorul de nebunii al celor doi, in zilele pe care Maschio le-a petrecut in Romania. Joi, Mirco s-a urcat in avion si a zburat inapoi in Italia.
Marti, Oana a fost vazuta intrand in hotel la ora 20.00 si iesind dupa o ora si jumatate, apoi revenind la ora 0.00, tot pentru o ora si jumatate. Cei doi si-au petrecut, in schimb, intreaga noapte de miercuri impreuna, iar Mirco a parasit hotelul joi dimineata la ora 10.00, abia apoi plecand si Oana, cu un Ford inchiriat.

Vezi si

Breșă de securitate în WhatsApp. 360 de milioane de numere, expuse

O breșă de securitate în WhatsApp a expus numerele de telefon a aproximativ 360 de …