Thursday , May 30 2024

Oameni obişnuiţi l-au primit la masă pe fondatorul Facebook

zuckerberg-daniel moore

Daniel Moore, din Newton Falls, Ohio, l-a găzduit pentru câteva ore pe fondatorul Facebook, Mark Zuckerberg. Acesta a luat cina cu familia Moore şi a postat apoi imaginii de la eveniment pe pagina sa personală de Facebook.
Cu doar 15 minute înainte ca masa să înceapă, Daniel Moore nu avea nicio idee cine o să intre pe uşă, relatează BBC. Bărbatul a fost selectat de echipa lui Mark Zuckerberg pentru o întâlnire cu acesta, dar lui nu i s-a spus cine va veni în casa sa. Tot ce ştia era că va avea ca oaspete un „foarte puternic filantrop din California, iar 90% din americani îi folosesc produsul“, scrie Mediafax.ro.
zuckerberg la masaZuckerberg se afla în Ohio ca parte a campaniei sale de-ai înţelege pe democraţii americani care au votat cu Donald Trump, candidatul republican. În ianuarie 2017, Zuckerberg a anunţat că va vizita toate cele 50 de state pentru a-i cunoaşte mai bine pe americani.
Daniel Moore este unul din americanii care au votat cu Trump, după ce a votat de două ori pentru Barack Obama. Pe profilul său personal de Facebook, americanul a potat o fotografie cu CEO-ul, însoţită de următorul mesaj: „Îţi mulţumesc mult că ai trecut pe la noi Mark. Eşti un om de ispravă. Mulţumesc pentru că eşti tu şi pentru tot ce faci“.
realitatea.net

Vezi si

Nicky Minaj, Hardwell și Rita Ora, pen scena SAGA FESTIVAL, la București, în iulie

Cea de-a patra ediție SAGA FESTIVAL va avea loc vara asta, de pe 5 pe …