Thursday , June 20 2024

Elon Musk, provocare de cel mai jos nivel la adresa lui Mark Zuckerberg: „Propun un concurs de măsurare a penisurilor”

Șeful Twitter, Elon Musk, a sugerat că el şi Mark Zuckerberg ar trebui să participe la „un concurs de măsurare a penisurilor” şi l-a făcut „încornorat” pe fondatorul Facebook, în cel mai recent atac îndreptat împotriva rivalului său, scrie The Guardian.

Pe măsură ce serviciul Threads lansat de curând de Mark Zuckerberg ca un rival al reţelei lui Elon Musk capătă tot mai mulţi adepţi, proprietarul Twitter intensifică atacurile asupra miliardarului. Într-un mesaj inspirat de lansarea, săptămâna trecută, de către şeful Meta a serviciului Threads, Musk a adăugat un emoji cu o riglă. „Propun un concurs de măsurare a penisurilor”, a scris Musk.

Folosind cuvântul de argou pentru „încornorat”, popular ca termen de batjocură, el a adăugat: „Lui Zuck i se pun coarne” (“Zuck is a cuck”).


Până luni, serviciul Threads, lansat în urmă cu numai cinci zile, a ajuns la 100 de milioane de utilizatori, potrivit site-ului Techcrunch. Twitter are aproximativ 250 de milioane de utilizatori activi, dar a fost afectat de controverse şi probleme tehnice de când Musk, omul din spatele Tesla şi SpaceX, l-a cumpărat anul trecut, pentru 44 de miliarde de dolari. Traficul site-ului Twitter este, de asemenea, „în scădere”, potrivit şefului companiei de servicii de internet Cloudflare, în contextul în care există semne că utilizatorii migrează către platforme alternative precum Threads, BlueSky şi Mastodon. Când a lansat Threads, Mark Zuckerberg, fondatorul Facebook, a declarat: „Scopul este de a menţine (o reţea) prietenoasă pe măsură ce se extinde. Cred că acest lucru este posibil şi, în cele din urmă, va fi cheia succesului său. Acesta este unul dintre motivele pentru care Twitter nu a avut niciodată un succes atât de mare pe cât cred că ar fi trebuit, iar noi vrem să procedăm diferit”, a comentat el.

Recent, mai în glumă, mai în serios, Musk i-a propus lui Zuckerberg să se bată într-un meci de arte marţiale mixte.

 

Vezi si

VIDEO. Complexul megalitic Stonehenge din Marea Britanie, stropit cu vopsea portocalie de activişti pentru mediu

Activişti pentru mediu au împroşcat miercuri cu vopsea complexul Stonehenge din Marea Britanie, iar potrivit …