Monday , March 4 2024

Nicoleta Luciu, luna de miere langa Monte Carlo, intr-un castel sapat in stanca

La 500 de metri deasupra Mediteranei, într-un castel vechi săpat în stâncă şi transformat într-un hotel de lux! Totul, într-un peisaj care-ţi taie respiraţia. Aici, la Chevre d’Or (Franţa) vor petrece Nicoleta Luciu şi soţul ei, Zsolt Csergo, luna de miere, incepand de azi, dezvaluie click.ro.
Destinaţia: un hotel de cinci stele din Eze (Franţa), numit Chevre d’Or (Capra de Aur). Locaţia este atât de exclusivistă, încât rezervările pentru cele doar 36 de camere se fac şi cu ani înainte! Dar merită, spun cunoscătorii.
Totul e construit pe o stâncă, aşa că ai senzaţia că pluteşti deasupra norilor când ţi se deschide în faţă Marea Mediterană, în toată splendoarea. Nicoleta şi Zsolt se vor relaxa într-un apartament luxos, în care stânca din perete e discret încadrată de mobilă elegantă.
Terasele sunt un adevărat vis, pline cu plante şi sculpturi. Cei doi au ales această locaţie, situată la doar 7 kilometri de Monte Carlo şi pentru că, în urmă cu şapte ani, după ce s-au cunoscut, au petrecut în apropiere prima lor vacanţă romantică.
Apropiaţii cuplului spun că excursia în aceste locuri de vis a costat peste 20.000 de euro. Nicoleta şi Zsolt vor vizita şi alte locuri fermecătoare şi se vor delecta cu cele mai fine preparate culinare.

Vezi si

VIDEO. BRIT Awards: Raye a câștigat 6 premii, un record

Cântăreaţa şi compozitoarea Raye a câştigat, sâmbătă, la Londra şase premii la gala BRIT, inclusiv …