Wednesday , February 21 2024

Netflix, reacție amuzantă pe Facebook: ”Ne cerem scuze pentru discuțiile iscate la mesele de Crăciun referitoare la Don’t Look Up”

Pagina de Facebook a Netflix România a postat un mesaj amuzant duminică în legătură cu filmul ”Don’t Look Up”, lansat în Ajun de Crăciun și care a iscat o dezbatere intensă pe rețelele sociale.

”Ne cerem scuze pentru discuțiile iscate la mesele de Crăciun referitoare la Don’t Look Up. Răspunsul corect la întrebarea “Dacă Don’t Look Up e un film bun sau prost?” este DA”, a scris Netflix.

Filmul ”Don’t Look Up”, cu Leonardo Di Caprio, Jennifer Lawrence și Meryl Streep în rolurile principale, este o critică a modului în care politicienii și media gestionează o iminentă catastrofă, în funcție de propriile interese, pe fondul unei societăți divizate și radicalizate, exact cum se întâmplă cu omenirea acum, în pandemie. Filmul a suscitat dezbateri intense, primind fie critici dure, fie laude, iar aluziile la Trump ori miliardari celebri care merg în spațiu sunt mai mult decât transparente.

Vezi si

VIDEO. Madonna a căzut de pe un scaun pe scenă, în timpul unui concert

Madonna a fost protagonista unui moment nedorit în weekend, în cadrul unuia dintre concertele sale. …