Thursday , May 26 2022

Netflix, reacție amuzantă pe Facebook: ”Ne cerem scuze pentru discuțiile iscate la mesele de Crăciun referitoare la Don’t Look Up”

Pagina de Facebook a Netflix România a postat un mesaj amuzant duminică în legătură cu filmul ”Don’t Look Up”, lansat în Ajun de Crăciun și care a iscat o dezbatere intensă pe rețelele sociale.

”Ne cerem scuze pentru discuțiile iscate la mesele de Crăciun referitoare la Don’t Look Up. Răspunsul corect la întrebarea “Dacă Don’t Look Up e un film bun sau prost?” este DA”, a scris Netflix.

Filmul ”Don’t Look Up”, cu Leonardo Di Caprio, Jennifer Lawrence și Meryl Streep în rolurile principale, este o critică a modului în care politicienii și media gestionează o iminentă catastrofă, în funcție de propriile interese, pe fondul unei societăți divizate și radicalizate, exact cum se întâmplă cu omenirea acum, în pandemie. Filmul a suscitat dezbateri intense, primind fie critici dure, fie laude, iar aluziile la Trump ori miliardari celebri care merg în spațiu sunt mai mult decât transparente.

Vezi si

Regizorul Luc Besson, achitat în dosarul în care era acuzat de viol

Curtea de Apel din Paris a confirmat marți decizia de clasare a cauzei, pronunțată în …