Sunday , September 25 2022

Monica Bîrladeanu, rol principal intr-un film italian selectat la Festivalul de la Venetia

Monica Birladeanu joaca unul dintre rolurile principale in filmul “Maternity Blues”, o pelicula italiana care a fost selectata la sectiunea “Controcampo italiano” a Festivalului de la Venetia.
Cariera. Monica Birladeanu, alaturi de iubitul ei, Bobby Paunescu. Ea a devenit o actrita de succes si peste hotare, atat in SUA, cat si in Italia
Dupa succesele avute in Italia, cu “Francesca”, filmul de debut al regizorului Bobby Paunescu, sau “Vallanzasca – Gli angeli del male”, in regia lui Michele Placido, Monica Birladeanu revine. Actrita din Romania interpreteaza unul dintre rolurile principale in filmul “Maternity Blues”, care va concura in editia din acest an a Festivalului de la Venetia. Filmul, care a fost realizat dupa ideea cartii “From Medea”, a scriitoarei Grazia Verasani, spune povestea a patru femei internate in sectia psihiatrica a unei inchisori. Una dintre acestea este Eloisa, personaj interpretat de Monica Birladeanu, o fosta cantareata careia ii place sa intre in polemici si care afiseaza un cinism de fatada. “Este unul dintre rolurile la care tin foarte mult. A fost un proiect destul de solicitant emotional, pentru ca a trebuit sa acceptam anumite lucruri, sa empatizam cu subiectul si sa luptam cu propriile prejudecati. Filmul va fi lansat in Romania si in Italia, cel mai probabil anul acesta”, a spus Monica Birladeanu.

Vezi si

Palatul Buckingham publică o fotografie cu locul de veci al reginei Elisabeta

Palatul Buckingham a publicat sâmbătă o fotografie cu locul de veci al reginei Elisabeta, în …