Tuesday , December 6 2022

Moga si Brenciu, cearta DURA in direct la "Vocea Romaniei": "Tu ma ataci pe mine, nu e de c..*t?"

Marius Moga şi Horia Brenciu s-au contrat mai dur ca niciodată la “Vocea Romaniei”, după duetul interpretat de Marius Bălan şi Dalma Kovacs, pe piesa lui Gotye, “Somebody that I used to know”.
Supărat probabil pe faptul că mai devreme Brenciu i-a criticat doi concurenţi, Moga s-a revanşat şi şi-a spus opinia dură cu privire la felul în care Marius şi Dalma au falsat.
“Să vorbim să-ţi pună mai multe monitoare pe partea ta, pentru că nu cred că ai auzit melodia. Sunteţi tineri, ce să vă spun…A face o observaţie de dragul de a face observaţie e o răutate, pur şi simplu. Dacă ar fi după colegii mei, Jose Carreras nu ar fi existat”, a declarat Horia Brenciu, vizibil enervat de părerile lui Moga.
De partea cealaltă, Moga i-a explicat lui Horia că trebuie să înveţe să accepte opiniile celorlalţi. “Acceptă şi când primeşti critici. Eu nu aş mai vrea să ascult melodia asta încă o dată. Ţi se pare că eu sunt la fel de răzbunător ca tine?”, a replicat Moga.
Discuţia dură a celor doi a continuat şi după ce Brenciu a ales-o pe Dalma. “Horică,  crezi că doar tu ai nervi, mă? Când eu îţi spun că au cântat fals şi tu mă ataci pe mine, nu e de c***t? Nu mai avem dreptul la opinii?”, i-a spus Moga lui Brenciu întinzându-i mâna, gest la care Horia nu a reacţionat.
libertatea.ro

Vezi si

VIDEO. Netflix a lansat luni al doilea trailer al documentarului „Harry & Meghan”

Cu câteva zile înainte de lansarea documentarului despre prinţul Harry şi soţia lui, Meghan, planificată …