Saturday , December 3 2022

Mihai Traistariu crede ca melodia trupei Mandinga e cea mai potrivita pentru Eurovision

Cântăreţul Mihai Trăistariu a declarat că, urmărind Selecţia Naţional pentru Eurovision, şi părerea sa a fost că piesa câştigătoare, “Zaleilah”, interpretată de Maninga, este cea mai potrivită să reprezinte România la Eurovision şi că l-a felicitat pe compozitorul Costi Ioniţă.
Trăistariu a spus că a avut multe surprize plăcute, urmărind sâmbătă seară prestaţiile artiştilor care au interpretat cele 15 piese concurente în Selecţia Naţională pentru eurovision, dar nu a simţit însă “un refren care să rămână în cap”, ceea ce ar fi bine într-un concurs de creaţie.
“Mi-a plăcut şi piesa în limba ţigănească, ‘Şun-ta’. Mie nu mi-ar fi fost ruşine să ne reprezinte la Eurovision, dar era riscant pentru noi, la ce discuţii sunt în Spania, în Italia (…). Cei de la Mandinga sunt totuşi mai experimentaţi”, a mai spus cântăreţul.
Trăistariu a mai spus că a fost un şoc pentru el să vadă că juriul nu-i preferă pe cei de la Mandinga, punând acest lucru pe seama vechilor animozităţi dintre juriul de la Selecţia Naţională pentru Eurovision şi Costi Ioniţă, compozitorul piesei “Zaleilah”.
“M-am bucurat pentru Costi şi l-am felicitat aseară. I-am zis că a venit şi rândul lui să meargă la Eurovision”, a mai spus Trăistariu, care a reprezentat România la Eurovision în 2006, cu piesa “Tornero”, clasându-se pe locul al patrulea.

Vezi si

Viva Magenta – culoarea anului 2023

 Institutul Pantone a anunțat culoarea anului 2023. Este vorba despre Viva Magenta, o culoare descrisă …