Mihaela Radulescu ii ia apararea Andreei Marin in conflictul cu paparazzi

reportersite
23/01/13 ora:8:58pm

Mihaela Rădulescu a părăsit România după ce a avut un conflict cu paparazzi. Vedeta stabilită la Monte Carlo a comentat incidentul potrivit căruia Andreea Marin a fost urmărită de 10 maşini de la aeroport până acasă.

Mihaela Rădulescu i-a luat apărarea Andreei Marin în conflictul cu paparazzi. “Noi suntem persoane publice într-o ţară şi atât. Paparazzi nu au o limită acum, mai ales dacă legislaţia nu este foarte riguroasă. Ar trebui ca vedetele să îşi facă o asociaţie şi să lupte împreună pentru cauza noastră”, a povestit aceasta la emisiunea Acces Direct.

Aceasta a adăugat: “Nu cred că revistele de scandal au vreo limită, fenomenul este unul global. A fi persoană publică înseamnă a livra o imagine publicului şi e firesc să ne dorim să o apărăm. Şi de multe ori mergem la tribunal să cerem un leu despăgubire pentru a ne face dreptate la felul de imagine”.

Mihaela Rădulescu a continuat: “E groaznic să ţi se întâmple asta şi să trebuiască să-i explici asta unui copil. Nu pot prietenii noştri să înţeleagă, dar un copil. Reacţia Andreei e normală, îşi apără copilul şi nu poţi să o contrazici. Dar nu prea avem ce face. E bine că mie nu mi se mai întâmplă asta decât foarte rar şi în doze foarte mici”.

Vedeta a concluzionat: “Am trăit asta pe propria piele, am avut toate tipurile de nervi, însă am înţeles că asta face parte din viaţa noastră. E pachetul cu care trebuie să trăim pentru că suntem celebri. Ăsta e un barometru al succesului. Presa de scandal nu e interesată de vedetele neinteresante”.