Tuesday , January 31 2023

Meniu tradițional oltenesc, la petrecerea nunții lui Claudiu Manda cu Lia Olguța Vasilescu

Meniul ales pentru petrecerea nunții lui Claudiu Manda cu Lia Olguța Vasilescu este unul tradițional oltenesc, cu friptură, sarmale și pește. Întrebată despre luna de miere, Lia Olguța Vasilescu a spus că va fi campanie electorală în luna de miere, informeaza Mediafax.

Claudiu Manda a declarat, înainte de petrecerea care are loc în comuna Ișalnița, județul Dolj, că sunt 517 invitați – „colegi de partid, din Biroul Permanent Național, colegi din județul Dolj, foarte mulți prieteni și foarte mulți apropiați” – și speră ca toți să se simtă bine. Printre invitați se numără și Liviu Dragnea, despre care Lia Olguța Vasilescu a spus că speră să vină și premierul Viorica Dăncilă, fostul ministul al Muncii spunând că aceasta i-a promis că va participa la eveniment. Întrebat dacă are emoții, Claudiu Manda a răspuns afirmativ: „Da, ciudat dar da. La vârsta pe care o avem chiar avem emoții”. Și Lia Olguța Vasilescu a spus că are „un pic de emoții”, pentru că de fiecare dată i se pare că nu a avut suficient timp să pun lucrurile în ordine. ”Să spunem că va ieși foarte bine”, a afirmat fostul ministru al Muncii.

Întrebat, de asemenea, despre meniul ales pentru invitați, Manda a spus că este unul tradițional oltenesc, cu aperitiv, friptură, sarmale și pește. Cortul în care are loc nunta a fost decorat cu lalele, despre care Lia Olguța Vasilescu a spus că sunt florile ei preferate și este și sezon.

În ce privește dansul mirilor, Claudiu Manda a spus că acesta va exista, dar nu va fi ceva spectaculos, pentru că nu a fost timp pentru pregătire. Întrebată despre luna de miere, Olguța Vasilescu a răspuns: „Nu cred că o să avem luna de miere, cred că o să avem campania electorală în luna de miere”. Întrebați, de asemenea, dacă se gândesc la copii, Claudiu Manda a răspuns afirmativ, ziariștii precizând apoi că nu se referă la copiii pe care cei doi îi au deja.

Liviu Dragnea și Viorica Dăncilă au ajuns la petrecerea nunții lui Claudiu Manda cu Olguța Vasilescu

Liviu Dragnea și Viorica Dăncilă au ajuns, sâmbătă seara, la petrecerea nunții lui Claudiu Manda cu Lia Olguța Vasilescu. Premierul a urat „casă de piatră” mirilor. Liviu Dragnea și Viorica Dăncilă au ajuns în jurul orei 20.00 la petrecerea care are loc în comuna Ișalnița, județul Dolj. Liviu Dragnea este însoțit de iubita lui, Irina Tănase. Întrebată ce urează mirilor, Viorica Dăncilă a răspuns „casă de piatră”.

Petrecerea are loc într-un cort privat din comuna Ișalnița, județul Dolj, iar potrivit lui Claudiu Manda sunt 517 invitați. Petrecerea vine după ce, de Dragobete, cei doi s-au căsătorit în fața ofițerului de stare civilă și s-au cununat și religios. Cununia a fost urmată atunci de o petrecere într-un local din zona centrală a orașului Craiova. Atât Olguța Vasilescu, cât și Claudiu Manda au mai fost căsătoriți și fiecare are câte un copil din căsătoria anterioară. În 2015 Claudiu Manda a divorţat de Andreea, medic stomatolog. Lia Olguţa Vasilescu a fost căsătorită cu Ovidiu Răzvan Wlassopol, membru al Consiliului Autorităţii de Supraveghere Financiară. (Mediafax)

Vezi si

Actorul Ryan Reynolds, entuziasmat de experiența ca patron de club de fotbal din Marea Britanie

Actorul canadian Ryan Reynolds, cunoscut mai ales pentru rolurile din Deadpool, Definitely Maybe, The Proposal, …

One comment

  1. mincare de post traditionala s-a servit . . Manele au fost asa spre dimineatza ?