Monday , December 5 2022

Marius Moga: "Sincer, o mai iubesc pe Iulia. Ea m-a domesticit"

După despărţirea de Iulia Vântur, Marius Moga îşi trăieşte viaţa de compozitor la modă, este încă singur şi nu pare că ar vrea să renunţe la burlăcie.
“Sunt singur. Sincer, o mai iubesc pe Iulia. Când stai lângă cineva multă vreme… Noi nu am aruncat cu cratiţele unul după altul. Am fost împreună patru ani, ne-am despărţit în vara trecută. Nu a fost cazul să nu mai ştim unul de altul. Nu ne-am greşit unul altuia. Dacă e vreo femeie de la care să învăţ, în afară de mama, a fost Iulia. Ea m-a domesticit. Păstrăm legătura, am fost la teatru, la piesa în care joacă. Mi s-a părut foarte bună, sunt mândru de ea, chiar e bună. Am mers că am vrut, nu că m-a obligat cineva. Şi dacă m-aş gândi la împăcare nu v-aş spune”, a mărturisit Marius Moga, la CANCAN TV, la Kanal D.
Candidata la inima compozitorului nu trebuie să aibă calitaăţi standard.
“Fă diferenţa între o fată care vrea o piesă de la tine şi alta care vrea altceva. Nu mi s-a prea întâmplat să vrea ambele. Dacă te uiţi în DEX la dragoste vezi o definiţie, dar nimeni nu îţi explică ce e cu adevărat. Nu o să rămân singur, dar e greu să amesteci. Se poate să întâlneşti o fată care să fie cântăreaţă. E bine să nu depindă de tine, în cariera ei. Iulia mi-a fost muză, am scris Preocupat de gura ta a lui Smiley cu gândul la ea. Am vorbit săptămâna trecută cu ea”, a dezvăluit Moga.

Vezi si

Încoronarea lui Charles. Coroana Sf. Edward a părăsit Turnul Londrei pentru a fi modificată (Foto)

Coroana Sf. Edward, piesa centrală a bijuteriilor monarhiei britanice, a părăsit Turnul Londrei, unde este …