Tuesday , October 4 2022

Marcel Pavel, dupa ce s-a vindecat de COVID: Am avut tuse cu sange, am facut 45 de injectii, nu am mancat 7 zile, nu puteam sa respir

Marcel Pavel a fost printre primele vedete din România infectate cu coronavirus. A petrecut peste 10 zile în spital, s-a vindecat, dar a trecut prin momente infioratorare. Abia acum a povestit cu ce s-a confruntat, ce tratament dificil a făcut si recunoaste ca inainte de boala era sceptic in privinta existentei coronavirusului: “Credeam că-i conspiraţie, război economic, nu-s cadru medical, dar acum m-a speriat”, recunoaste artistul. 

Pe 17 iunie aflam că Marcel Pavel fusese infectat cu coronavirus. Celebrul artist a fost internat la Spitalul “Matei Balş” din Capitală pentru îngrijiri.

Cântăreţul a oferit acum un interviu pentru Antena 3, după ce s-a întors din vacanţa în care a fost plecat. A mărturisit că tuşea cu sânge şi îi erau făcute multe injecţii pe zi: “Era infernal, odată la patru ore mi se făceau injecţii, după care la şase ore. Am avut tuse cu sânge, am fost şocat. Aveam sânge pe plâmân. Eram la doar un pas să fiu intubat, dacă nu mă internam”, a povestit el.


Mărturisile dureroase continuă: “Toţi suntem bulversaţi, îi văd cum se manifestă, unii pacienţi nu recunosc. E plină lumea de dezinformări şi fake news. Cum îţi permiţi să spui că virusul nu există. Eu am fost jumătate echilibrat, am spus sigur ceva există. Suntem pe primul loc în Europa. Familia mea a fost afectată. Fetiţa mea a mi-a pus întrebarea aceasta legată de coronavirus, mi-a spus că nu mai vreau să mă uit la televizor, nu vreau să mor. Când mi-a spus fetiţa mea acest lucru, mi-a căzut cerul în cap. Un copil de 7 ani mi-a spus asta, când eu încă eram sceptic. Sunt foarte documentaţi copiii din ziua de azi.

Soţia mea a suferit foarte mult, dar nu se manifestă. Dar s-a consumat foarte mult. Iar băieţii mă întrebau în fiecare zi dacă sunt bine. (…) Credeam că-i conspiraţie, război economic, nu-s cadru medical, dar acum m-a speriat. N-am avut nimic până acum 3 săptămâni.  La filmări la „Te cunosc de undeva” erau 40 de grade, 11 ore am stat acolo, am dormit doar 2-3 ore pe noapte, s-a instalat la sinusuri. Am luat boala de la o colegă, dar a căzut totul pe umerii mei. Dureri de cap groaznice şi de ochi, temperatura 37, 5. Transpiram. Se instalase această pneumonie dublă. Am facut test COVID-19 şi radiografie pulmonară. Medicii mi-au zis că nu-i de joacă.”“Eu şi Adriana Trandafir am fost rău, eu cel mai rău, Adriana nu s-a externat nici acum, deşi eu am fost foarte rău…80% saturaţie în sânge, mi-au pus masca de oxigen. Fac injecţii şi acum. 45 de injecţii cu anticoagulant am făcut în spital, mai am 15. Nu puteam sta în picioare, aveam ameţeli, nu am mâncat 7 zile, nu puteam să respir, aveam senzaţia că mă sufoc. Am şi acum o durere surdă la spate, simt un junghi în spate când respir adânc.”, a mai adăugat el pentru Antena 3.

Vezi si

Depeche Mode va concerta la București în iulie 2023. Primul album după moartea lui Andy Fletcher

Depeche Mode revine la București în 2023. Trupa va susține un concert care face parte …