Wednesday , February 8 2023

Macaulay Culkin, din “Singur acasa”, aparitie rara alaturi de iubita si de animalele lor de companie

Macaulay Culkin, actorul cunoscut pentru rolul interpretat în ”Singur acasă”, se pregătește să devină tătic. A mărturisit acest lucru la începutul anului, iar acum a fost surprins într-o ipostază rară alături de iubita lui, Brenda Song.

La doar câteva luni după ce Macaulay Culkin, în vârstă de 40 de ani, a dezvăluit că el și iubita lui încearcă să aibă un copil, aceștia au fost surprinși în timp ce plimbau un cărucior. Doar că în locul bebelușului stătea pisica, spre surprinderea fanilor.

În imaginile surprinse de fotografi, Macaulay Culkin și iubita lui, actrița Brenda Song, par extrem de relaxați, ei ieșind la plimbare cu animalele lor de companie, o pisică foarte frumoasă și un câine Husky.

Macaulay Culkin se iubește cu Brenda Song încă din 2017. În 2018, el mărturisea că și-a găsit sufletul pereche și plănuiește să-și întemeieze o familie cu Brenda.

”Relația asta e ok și, probabil, vom face câțiva copii împreună. Ce vreau să spun este că ne-am antrenat. Voi avea câțiva copii drăguți. Ea e asiatică, așa că vom avea niște copilași asiatici. Vor fi adorabili – o ceată de Sean Lennon în jurul casei, la asta mă gândesc”, a dezvăluit Culkin într-un podcast pentru Joe Rogan.

Macaulay Culkin și iubita lui au jucat împreună în drama Changeland, lansată în iunie 2017.

filmnow.ro

Vezi si

Prințul Harry și Meghan, audiați într-un proces intentat de sora vitregă a ducesei de Sussex

Prinţul Harry şi soţia lui, Meghan, vor fi audiaţi în cadrul unui proces civil intentat …