Thursday , July 7 2022

Lora a aflat diagnosticul de la medicii turci. Are tumora si trebuie operata

lora

Lora a aflat că are o tumoare pe uter, iar peste două săptămâni va pleca în Turcia pentru a se opera. Pe lângă tumoarea pe uter, medicii turci i-au mai găsit pietre la rinichi, polip vezicular la bilă, hipotiroidie şi hipoglicemie.
Cântăreaţa Lora a aflat în cursul zilei de marţi diagnosticul pus de medicii turci, având o tumoare pe uter. Din fericire, tumoarea e benignă, iar fibromul uterin poate fi înlăturat laparoscopic. Lora vrea să facă intervenţia la clinica din Turcia, în următoarele două săptămâni, urmând să se recupereze în doar o lună. Dacă ar fi făcut această intervenţie în ţară, recuperarea s-ar fi putut întinde pe o perioadă de şase luni, potrivit România TV.
Tânăra s-a întors noaptea trecută din Turcia, acolo unde medicii i-au efectuat mai multe investigaţii. Deşi i s-a recomandat să accepte pe loc intervenţia, se pare că Lora nu s-a simţit pregătită pentru operaţie. Artista s-a întors în ţară pentru a-şi organiza concertele şi spectacolele. Lora spune că a avut unele simptome, dar a dat vina pe viaţa agitată pe care o are.
“Mi-au confirmat analizele care mi-au ieşit in România, mi-au confirmat miomul de pe uter. Paşii următori sunt să aflu în următoarele zile rezultatul biopsiei şi apoi mă întorc pe masa de operaţie. Eu mă simt rău de ceva vreme, dar am dat vina pe concerte, pe viaţa agitată, pe faptul că fac mult efort fizic pe scenă şi am crezut că asta e sau că am rău de maşina”, a declarat vedeta.
Pe lângă tumoarea pe uter, medicii turci i-au mai găsit alte câteva afecţiuni. Astfel, la rinichiul drept are o piatră, la bilă are un polip, la tiroidă are un nodul, iar peste poate, este anemică şi are hipoglicemie. După intervenţia chirurgicală la uter care va avea loc peste două săptămâni, artista va trebui să stea timp de o lună departe de scenă.

Vezi si

Rihanna, cea mai tânără femeie miliardar din SUA

Rihanna, celebra cântăreață în vârstă de 34 de ani, a devenit cea mai tânără miliardară …